ایا مهریه دیگر زندانی ندارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۲۰ #48058900

سلام
اینکه میگن بخشنامه اومده مهریه دیگه زندان ندارد راسته؟ در اینصورت حق و حقوق زنان چی میشود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله همچین مطلبی صحت دارد

خب شما راه های بسیاری برای رسیدن به حقوقتان دارید
برای مثال از طریق اجرای ثبت می توانید تمام اموال همسرتان را توقیف کنید
مسلما با زندان رفتن همسرتان شما به پولتان نمی رسید اما با توقیف اموال می توانید حقوق خودتان را دریافت کنید حتی شماره همراه همسرتان هم می توانید توقیف کنید

سلام حسب بخش نامه رییس قوه قضاییه ، فعلا برای مهریه حکم جلب صادر نمی شود .

با سلام
مهریه تا ۱۱۰سکه هنوز ضمانت اجرایی داره و در صورت عدم پرداخت زندان در پی خواهد داشت

با سلام مضمون این بخشنامه بازبینی مجدد در ارا است و مبلغ اقساط مهریه را کاهش داد ولی در هر صورت مرد اگر اقساط را پرداخت نکند حبس را در پی خواهد داشت

با سلام چنین نقلی صحیح نیست تا ۱۱۰ سکه هنوز زندان دارد.