تعهد لازم از طلبکار جهت پرداخت بدهی به جای مقروض

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۸۸ #48026002

سلام و عرض ادب خدمت وکلای عزیز، بابت پاسخگویی شما سپاسگزارم. مادر بنده برای خرید زمین از یکی از اقوام پول قرض گرفته است و هیچگونه رسید و نوشته ای بین ما و اون شخص نیست و به صورت لفظی پول را قرض گرفتیم و اون شخص هیچ مدرکی به جز رسید پول‌های واریزی ندارد. من می‌خوام تمام بدهی مادرم به اون شخص رو پرداخت کنم. چه تعهدنامه‌ای می‌توانم بنویسم که پس از پرداخت بدهی به اون شخص، ادعای طلب نکند و مدعی نشود که پولی که من به شخص پرداخت می‌کنم کمتر از بدهی ما به او بوده و سود پول خود را طلب نکند؟ چون روز اول پولی که به ما قرض داده است قرار نبوده ما سودی به شخص پرداخت کنیم و در ضمن دیگر مزاحمتی برای خود و خانواده‌ام ایجاد نکرده و جلوی همسایگان آبروریزی نکند.

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بعد از پرداخت بدهی تون
از ایشون یک اقرار نامه دریافت کنید که تمام طلب خود را دریافت کرده و هیچ گونه حق و حقوقی ندارد
اگر می‌خواهید که محکم کاری کنید این کار رو تو دفتر خانه اسناد رسمی انجام بدید

سلام اقرار نامه ای در خصوص دریافت طلب در دفاتر اسناد رسمی تنظیم کنید.

اقرارنامه ای مبنی بر دریافت طلب بنویسید و امضا بزنید.

سلام بهتر است مبلغ را بصورت چک ضمانت شده بانکی درآورید و در دفتر اسناد همزمان با اقرارنامه رسمی به وی بدهید

با درود ، اولا همون فیش های واریزی توسط طلبکار به حساب مادرتون، سند پرداخت تلقی میشود و با آن پرینت ها می‌تواند مطالبه نمایند، به هرحال اگر قصد استرداد تمام بدهی مادرتون را دارید، از بانک مربوطه پرینت تمام فیش های واریزی را اخذ نمایید و در ذیل همون فیش ها از طلبکار رسید کتبی با امضا و اثر انگشت ایشان در حضور و گواهی شهود و خودت ، اخذ نمایید و در ذیل رسید هم قید نمایند که با مادرتون تسویه حساب کردن و هیچ طلبی از ایشان ندارم. حتما موقع پرداخت پول از حساب یا کارت بانکی مادرتون به حساب یا کارت طلبکار واریز و انتقال دهید.

با سلام
برای استرداد مبلغ دریافتی اظهارنامه ای مبنی بر آمادگی جهت پرداخت برای ایشان ارسال نمایید تا در صورت طرح ادعا در آینده بنا بر قاعده اقدام نتواند از شما خسارت تاخیر بگیرد
یا در صورت توافق این موافقت طی تنظیم اقرارنامه در دفتراسناد رسمی ثبت گردد
یا از حساب مادرتان به حساب آن شخص واریز گردد.

با سلام
بهتر است وجه از حساب مادرتان به وی مسترد شود و در دفترخانه اسناد رسمی اقرارنامه ای در خصوص دریافت تمامی طلب و اسقاط حق هرگونه ادعایی در آینده تنظیم شود.