دریافت سند مفروز ملک کلنگی مشاع با رضایت مالکین به سهم خود

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۰۶ #47974539

سلام، ملکی کلنگی یک طبقه به صورت مشاع با سند ثبتی ۴ دانگ، ۲دانگ با متراژ ۲۱۸ متر طبق سند، با متراژ باقیمانده ۱۷۲ متر بعد عقب نشینی موجود هستش(۱۱۴ متر سهم باقیمانده ۴ دانگ، ۵۷ متر سهم باقیمانده ۲دانگ)، آیا برای وضعیت موجود می‌توان درخواست سند مفروز نمود؟ (ملک قابل سکونت می‌باشد، بدون دیوار مشاع با سهمیه گاز، برق و آب جدا، هر کدام از مالکین به وضعیت مکانی سهم خود راضی هستند، به صورت عرفی تقسیم شده است).

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست از اداره ثبت حوزه وقوع ملک سوال بپرسید؛ چراکه پاسخ بستگی به موقعیت و شرایط و تقسیمات شهری داری

برای اینکه متوجه شوید آیا امکان گرفتن سند مفروز وجود دارد یا نه باید ابتدا به اداره ثبت محل مراجعه کرده و در صورت امکان این کار را انجام دهید اما با توجه به شرایطی که شما عنوان نموده‌اید احتمال این کار بسیار کم است و تنها برای این املاک می‌توان سند مشاعی صادر کرد

سلام و درود
مسئله افراز به توافق مالکین مشاعی ارتباطی ندارد و مربوط به نظم و ساختار شهری و روستایی هست
امکان افراز را باید از اداره ثبت بپرسید

سلام مالکین بصورت مشاعی می‌توانند به میزان سهم خود سند بگیرند

با توجه به تعدد سوالات شما و نیاز به پاسخ‌های متعدد بهتر است در بنیاد وکلا تماس بگیرید

سلام مخاطب گرامی ، با توجه به اینکه جریان ثبتی ملک خاتمه پیدا کرده مرجع اداره ثبت وقوع ملک می باشد نه دادگاه عمومی