در صورت عدم تحویل آپارتمان و فحاشی از طرف خریدار آیا فروشنده میتواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۲ #47948

اینجانب ۵سال پیش یک واحد از شخصی پیش خرید کردم وفروشنده قرار بود سال۹۱واحد من را تحویل دهد ولی نامبرده ازتحویل واحد مربوطه تا کنون خودداری کرده وخود را از خریداران مخفی کرده است وحتی مغازه خود را جمع کرد ه است واز پاسخگویی به تلفن خود خودداری می کند سال کذشته هر چقدر با ایشان تماس تلفنی گرفتم جوابگو نبود ودر حالت عصبانیت برای ایشان چندپیامک همراه باتوهین مبنی بر اینکه گوشی خود را جواب بده یا بیا وتکلیف مارا روشن کن برایش فرستادم وایشان از این پیامکها سواستفاده کردوشکایت کرد وقاضی حکمی مبنی بر مزاحمت تلفنی برای من صادر کرده و۴ ماه حبس برای من بریده است آیا در دادگاه تجدید نظر امکان دارد قاضی حکم را تغییر دهد ومن باید چه کاری انجام دهم باتشکر لطفا پاسخ مرا بدهیدومرا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ایشان تنظیم نمائید و خسارت تاخیر را نیز مطالبه کنید لذا برای اینکه مجازات حبس شما در نظر گرفته نشود یا باید رضایت شاکی را بگیرید و یا برای تبدیل مجازات و تخفیف آن اقدام کنید که پیشنهاد میشود حتما وکیل بگیرید.موید باشید