نحوه محاسبه قسط مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۷۷۳ #47919604

با سلام زوج هستم
حقوق بنده ۲۸۰۰۰۰۰ تومان هست که با کسر اجاره و هزینه های زندگیم چیزی در حدود ۸۰۰۰۰۰ تومان میمونه.
من واقعا دیگه مغزم سوت میکشه .بعضی از اساتید میفرماین که حقوقت تقسیم بر سه مشه و بعضی هم می فرماین که بعد از کسر هزینه های بالا یک سوم پول مانده رو حساب میکنن .میشه کمکم کنین و اصل قانون و نحوه محاسبه رو بفرمایین؟
البته اینو هم بگم که کارمند رسمی نیستم و با قرارداد کار معین که سال به سال تمدید میشه کار میکنم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.
فرمول خاصی برای نحوه تقسیط وجود ندارد و چگونگی تقسیط بر مبنای نظر قاضی و شرایط مالی شماست، لذا با مشورت یک وکیل یا کارشناس حقوقی می توانید نسبت به اثبات اعسار و شرایط پرداخت خود اقدام نمایید.
با آرزوی موفقیت برای شما.

سلام
این موضوع با توجه به رویه هر دادگاهی اعمال خواهد شد، در صورتی که شما بتوانید اثبات نمایید شرایط سختی از نظر مالی دارید می توانید مبلغ کمی را به عنوان پیش پرداخت و الباقی را از دم قسط پرداخت نمایید

سلام
قاعده خاصی ندارد اگر شما توانستید در دادگاه اعسار خود را از پرداخت یکجای مهریه ثابت کنید نحوه تقسیط کاملا به دلخواه دادگاه و به تشخیص قاضی ست برخی قضات از دم قسط می کنند و برخی مبلغی را پیش پرداخت و مابقی را قسطی می کنند رای دادگاه در هر صورت قابل اعتراض از طرف شماست.