اگر از او شکایت کنیم او برای ما پلیس می آورد و پرونده سازی می کند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۶ #47840765

سلام،
چند روزی است یک نفر از نزدیکانمان،از سر دشمنی می آید، و به صورت ناشناس ما را تهدید به مرگ یا آدم ربایی می کند، و ما صدایش هم ضبط می کنیم و شاهد هم داریم که ما را تهدید کرده،
و وقتی به او می گویم که به خاطر تهدید هایت از دستت شکایت می کنیم،او می گوید برایتان پلیس می آورم و برایتان پرونده سازی می کنم و شما را به زندان می اندازم حالا ما نمی دانیم چه کار کنیم
اگر هم نکنیم او ما را تهدید میکنم، و ما را می کشد.
ممنونم میشوم جواب این پیام را سریع و کامل بدهید

مشاوره حقوقی تهدید
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می توانید تحت عنوان تهدید به استناد شهود وسایر ادله طرح شکایت کنید

با سلام و احترام

در صورت وجود شاهد مبنی بر تهدید و سایر ادله از جمله ضبط صدا و .... می توانید تحت عنوان تهدید از وی در دفتر خدمات قضایی شکایت کیفری تنظیم نمایید.

با درود تحت عنوان تهدید میتوانید طرح شکایت نمایید

با عرض سلام
همانطور که بیان فرمودید ایشان شما و خانواده تان را به طرق مختلف تهدید می نماید لذا برابر ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی می توانید از ایشان در شورای حل اختلاف شکایت کیفری مطرح کنید. و همانگونه که فرمودید شما هم شاهد و هم ادله دیگر از جمله صدای ضبط شده و غیره ... دارید لذا اثبات این موضوع برای شما آسان تر خواهد بود.
حال شما فرمودید ایشان در مراجعه شما در خصوص تهدیداتش بیان داشته در صورت شکایت شما ، ایشان هم از شما شکایت خواهد کرد که این موضوع تا زمانی که شما شاکی اولیه بوده و مضوع را بتوانید به اثبات برسانید عملا از سوی وی قابلیت پی گیری نخواهد داشت.
علی ایحال اگر تهدیدات ایشان و مزاحمت های ایشان قابل حل و فصل در بین دوستان و آشنایان و اقوام نمی باشد بهتر است به
به جرم تهدید و ایجاد مزاحمت علیه وی شکایت نمایید و چنانچه پرونده باب میلتان در حال رسیدگی بوده و ایشان ابراز ندامت و پشیمانی کرد قبل از صدور حکم انصراف از شکایت خود را با شرط عدم اعاده حیثیت از سوی ایشان و عدم تکرار مزاحمت ها و تهدیدات و غیره ..... بدهید .که اگر مجدد اقدامی نمود همان پرونده قابلیت رسیدگی داشته باشد.
با درود فراوان /

با استناد به شهادت شهود می توانید طرح دعوی تهدید کنید

سلام، اگر شهود دارید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت تهدید به طرفیتشان مطرح کنید

سلام
به جرم تهدید و ایجاد مزاحمت علیه وی شکایت نمایید و چنانچه قصد پیگیری به هر دلیل ندارید بعد از مرحله تحقیقات مقدماتی در دادسرا تقاضای ترک تعقیب دهید. در اینصورت اگر مجدد اقداماتش را تکرار کرد ظرف یکسال همان پرونده قابل پیگیری است.