مراحل طلاق توافقی رو توضیح میدین؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۷۰ #47834215

سلام لطف میکنین بگین مراحل و گام های طلاق توافقی چی هست و از کجا باید شروع کنیم؟
و در این مسئله به چه مواردی باید توجه کنم که بعدا مشکلی برام پیش نیاد؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا دادخواستی از طریق دفاتر خدمات قضایی مبنی بر طلاق توافقی تنظیم نموده و سپس ب جلسات مشاوره معرفی خواهید شد(در طلاق توافقی این مورد الزامیست)و پس از شرکت در جلسات مشاوره و عدم صلح و سازش گواهی عدم امکان سازش از طریق مرکز مشاوره صادر و دادگاه رای بر طلاق خواهد داد سپس با رای دادگاه میتوانید ب دفاتر ثبت طلاق مراجعه و نسبت جاری کردن صیغه طلاق اقدام کنید....پیشنهاد می‌شود قبل از طلاق توافقی نسبت ب همه امور زندگی مشترک توافق حاصل نموده و بعد اقدام ب طلاق نمایید

در دفاتر خدمات قضایی ثبت نام کرده..در جلسات مشاوره قبل از طلاق شرکت کنید اگر همچنان به انجام طلاق اصرار داشتید مدارک دال بر حقوق مالی که نسبت به آن توافق کرده اید و سایر مدارک لازم را به دادگاه ارائه دهید

سلام از طریق سامانه تصمیم وقت مشاوره بگیرید بعد از انجام مشاوره پرونده به یکی از دفاتر الکترونیک قضایی ارجاع میگردد با مراجعه ب دفتر و ثبت پرونده به یکی از شعب ارجاع و قاضی شعبه برحسب توافقات زوجین اقدام ب صدور طلاق مینمایند

درود
پس از مشاوره دادخواست طلاق توافقی در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

طلاق توافقی به طلاقی گفته می شود که زوجین به هر دلیلی تمایل دارند با تفاهم از هم جدا شوند هر توافقی که آنها در خصوص مهریه، نفقه، جهیزیه، حضانت و ملاقات فرزند داشته باشند از نظر دادگاه محترم و قابل قبول خواهد بود. به عنوان مثال زوجین توافق می کنند زوجه مهریه را در قبال طلاق ببخشد یا کل آن رادریافت کند و یا با شرایط توافق شده مهریه پرداخت شود و یا حتی قسمتی از مهریه بذل و قسمتی دیگر پرداخت شود. بنابراین تمام موارد توافق در رای دادگاه منعکس خواهد شد و قابلیت اجرا دارد.
به سامانه نوبت دهی طلاق مراجعه نموده و با ثبت اطلاعات خود در این سامانه، اقدام به دریافت نوبت از مراکز غربالگری نمایند و در زمان تعیین شده به مرکز غربالگری یا مراکز مشاوره خانواده مراجعه کنند.
پس از انجام مشاوره‌های لازم، باید گواهی عدم انصراف از طلاق را از مرکز مربوطه دریافت کنند که این گواهی در هنگام ثبت دادخواست طلاق توافقی، به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تحویل داده می‌شود و دفتر خدمات الکترونیک قضایی، دادخواست را ثبت و به دادگاه خانواده صالح ارجاع می‌نمایند

ثبت دادخواست از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و دریافت پیامک و تعیین شعبه جهت رسیدگی پرونده .از مراحل طلاق توافقی وقت گیری از سازمان بهزیستی جهت انجام مشاوره اجباری جهت صلح ر و سازش می باشد

شروع کار با تنظیم و امضاء توافق نامه و سپس مراجعه به دفتر خدمات قضایی برای اخذ نوبت مشاوره .