بهترین و مطمئنترین راه برای مطالبه مهریه ام چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۸ #47780660

سلام

ملک (صلح عمری و مشاع)همسرم را از اداره ثبت توقیف کردم و همسرم از هر ۳ ملک ۱ سهم از ۸ سهم دارد.

بهترین و نزدیکترین راه برای رسیدن به مهرم چیست؟
آیا میشود این املاک را به مزایده گذاشت؟
اصلا قابل فروش و یا انتقال سند هستند؟
این املاک به نام پدرشوهرم صلح شده که ایشون در کما هستند من نگران این هستم که از توقیف این املاک باخبر شده و راهی برای رفع توقیفی کنن.
لطفا راهنماییم کنید تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهترین و نزدیکترین راه برای رسیدن به مهرم چیست؟
میتوانید نسبت به درخواست برگزاریی مزایده جهت احقاق حقوقتان اقدام نمایید
آیا میشود این املاک را به مزایده گذاشت؟
بله
اصلا قابل فروش و یا انتقال سند هستند؟
بله

سلام از همان مرجعی ( اجرای ثبت یا اجرای احکام دادگاه ) که توقیف کرده اید تقاضای انجام مزایده مطرح نمایید .

ملک را میتوانید از طریق اداره ثبت توقیف نمایید و آنرا به مزایده بگذارید .

باسلام
میتوانید نسبت به آن درخواست مزایده نمایید

سلام با صلح عمری انتقال مالکیت صورت گرفته است و شما میتوانید ملک مذکور را از طریق دفاتر اسناد رسمی اجراییات ثبت توقیف نمایید و نیز میتوانید از طریق دادگاه دادخواست مطالبه مهریه را بدهید.

با سلام
در صلح عمری مالکیت ملک به همسر شما منتقل شده و ایشان مالک ملک می باشند و صرفا پدر شوهرتان مالک منافع ملک مزبور هستند پس میتوانید علاوه بر توقیف آن نسبت به درخواست برگرزاری مزایده جهت احقاق حقوقتان اقدام نمایید . چنانچه ملک مذکور در سند ازدواج شما مشخصا درج گردیده راه مناسب اقدام از طریق اجرائیات ثبت می باشد .