فروش ملک موقوفه توسط مستاجر آیا معامله نافذ میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۱۵ #47763

باسلام وخسته نباشی
عرصه واعیان تجاری موقوفه به شخصی اجاره داده شده ومستاجر طی قولنامه صوری در دفتر املاک مورد احاره خود را به شخصی می فروشد ودر قولنامه نوشته شده عرصه واعیان مغاره وقف درقبال مبلغ معلوم طی دو فقره چک به شماره های فلان(که شماره چکهانیز صوری بوده و وجود خارحی ندارد) به آقای الف واگذار شد. ودر همان تاربخ در بنگاه دوباره یک اجاره نامه صوری دیگر تنظیم وبه فروشنده اجاره داده می شود.
احاره نامه در اداره اوقاف در تاریخ 2/2/95 به شخص دیگری انتقال داده می شود وهمچنان ملک در تصرف فروشنده بوده.
با اتمام مدت اجاره نامه صوری خریدار با دستورتخلیه از شورا ملک را تخلیه می کند. حال باتخلافات انجام شده فروشنده چکار می تواند انجام دهد تا ملک موقوفه را به تصرف مستاجر موقوفه بدهد و فروشنامه را باطل کند وخود محکوم نشود؟
اگر خریدارواداره اوقاف از وی شکایت کنند تحت چه عنوانی خواهد بود؟(خریدار باعلم به موقوفه بودن خریذه در قولنامه وقفی بودن ذکر شده)

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مال موقوفه قابلیت خرید و فروش را ندارد همچنین انجام هر گونه عمل حقوقی که سبب انتقال عین موقوفه به دیگران شود، جایز نیست و باطل خواهد بود.موید باشید