آیا میتونه دستور توقیف خودرو رو بگیره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۰۹ #47754013

سلام بنده پلاک خودرو خود را تیگو ۵ است در تاریخ ۹۹/۰۴/۲۹ بنام پدرم زدم و همچنین سند انرا دو روز بعد دفتر خانه بنامشون زدم . خانمم در تاریخ ۹۹/۰۵/۰۱ از اداره ثبت مهریه اش رو که ۷۰۰ سکه است میزاره اجرا بعد با پا درمیانی اطرافیان به منزل برمیگردن و در تاریخ ۹۹/۵/۵ درخواست کتبی مبنی بر تا اطلاع ثانویه درخواست مخدومه شدن دارم! در تاریخ ۹۹/۰۷/۱۰ دوباره کدورت شکل میگیره و اینبار بنا بر استعلام اداره ثبت و راهور که هیچ پلاک و اموالی به نامم نیست پرونده رو در ثبت مخدومه و در دادگاه حقوقی در تاریخ ۹۹/۰۷/۱۶ دادخواست مهریه میکنن.در همین حین پدرم خودرو مربوطه را در تاریخ ۹۹/۰۶/۱۶ با قولنامه دستی و بصورت معاوضه با ۵ فقره زمین زراعی قولنامه ای و همچنین چک بانکی ۶۰ میلیون معامله و قولنامه میکنه.و در تاریخ ۹۹/۰۸/۲۰ پلاکش رو به نام اقایی دیگر میزنه .. حال سوال بنده اینجاست که ۱.آیا میتونه دستور توقیف خودرو رو بگیره؟ باوجود اینکه دو بار تعویض پلاک شده از زمانی که به نام بنده بوده !
۲. بین بنده و پدرم فقط قولنامه دستی و شاهدین هست که ماشین رو قول نامه کردیم در تاریخ ۱۸ فروردین۹۹ (مجرد بوده ام و همسری نداشتم) اما پول زیادی رد و بدل نشده و ماشین رو روز اول پدرم خودش خریده بود پولش رو‌ خودش داده بود فقط چون از شهرستان خریدم به نام من زده شد و من قبل ازدواج قصد باز گردانندن خودرو رود داشتم.
۳ ایا همسرم با گرفتن فیلم از بنده در زمانی که داشتم ایرادات خودرو رو رفع میکردم و به خریدار (شخصی که پدرم به او خودرو را فروخته) بعد چند روز تحویل دهم میتواند ادعای فرار از دین را مطرح کند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با توجه به اینکه اجرای مهریه بعد از انتقال خودرو صورت گرفته است امکان توقیف خودرو نیست

هرگونه نقل و انتقال قبل از اجرای مهریه منع قانونی نداره و نمی توان ماشین را توقیف کرد

با سلام قبلا قضات محترم از تاریخ دادخواست مهریه اگر مالی چند ماه قبل انتقال میدادند فرار از دین رای میدادند ولی جدیدا بسیار نادر است این رای داده شود

طبق ماده ۲۱۸ قانون مدنی ،هر گاه معلوم شود که معامله با قصد فرار از دین به طور صوری انجام شده آن معامله باطل است.
بنابراین اگر زوجه بتواند صوری بودن معامله را ثابت کند ،امکان ابطال معاملات وجود دارد

درود بر شما، خیر امکان توقیف خودرو وجود ندارد، فرار از دین نیز صرفا با فیلم اثبات نخواهد شد.

ملاک جهت توقیف خودرو مالک برگ سبز می باشد که در پلیس راهور ثبت شده

درود
چون قبل از اجراییه مهریه خودرو را منتقل کرده اید قابل توقیف نیست.