میتونم فقط تا مرحله اسناد رسمی پیش برم و دیگه نرم دفتر ثبت ازدواج؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۷ #47714916

سلام من درست متوجه نشدم باید چیکار کنم
برای بخشش مهر من باید برم اسناد رسمی بعد از اونجا برم دفتر ثبت ازدواج برای ثبت بخشش تو قسمت توضیحات
و اگر تا اسناد پیش برم قانونیه و درسته یا نه مشکلی پیش نمیاد؟
با کپی برابر اصل عقدنامه میشه انجام بدم؟
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
عقد نامه ( سند نکاحیه ) مانند شناسنامه نیست که دارای برگ توضیحات برای بخشش مهریه باشد و صرفا با حضور در دفاتر اسناد رسمی و با تنظیم برگه بخشش مهریه انجام خواهد گرفت .

با سلام
با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی میتوانید مهریه خود را ببخشید.و دیگر نیاز به مراجعه به دفتر ثبت ازدواج نیست .

با سلام‌.با مراجعه به دفتر خانه اسناد رسمی و امضا ابرا ذمه مهریه از گردن زوج ساقط می شود

با سلام
بخشش مهریه نیازی به ثبت در عقدنامه ندارد. در دفترخانه اسناد رسمی انجام می شود...