بابت خسارت ماشینش ازم ۲۸ طلب کرده و میگه به روز باید بدهی و همچنین کرایه خونه که حدود ۳ سال میشود، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #47696975

سلام.وقت بخیر
من حدود ۳ سال پیش چک بابت ضمانت برادرم جهت اینکه ۶۰ میلیون از دامادمون گرفت به دامادمون دادم. بعد از اینکه پولش از طرف برادرم وصول نشد و پیگیری تونست حکم جلب منو بگیره و افتادم زندان و بعد از پرداخت مبلغ پیشی که دادگاه تعیین کرده بود و ۴۰ تومن بود آزاد شدم. توی همین شرایط بدلیل اینکه برای دادگاه باید شهرستان میرفتم یه بار با ماشین برادرم رفتم که منجر به تصادف شد و حدود ۹ تومن خسارت برداشت. از طرفی هم پدرم فوت کرد و من طبقه بالای خونه پدری میشینم.
لطفا راهنمایی بفرمایید به چه صورت باید برخورد کنم با این موضوع

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز :
در خصوص اخذ بدهی برادرتان با ارسال اظهارنامه و شکایت حقوقی میتوانید نسبت به وصول طلبتان اقدام نمایید.
در خصوص خسارت خودرو مسئله زیر باید حل شود .
اذن برادرتان در تحویل خودرو
در خصوص سکونتان توافق وراث شرط ادامه زندگی در خونه پدری است .