اگر پرداخت نکنم همسر سابقم میتونه حکم جلب بگیره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۵ #47615174

سلام
من دو ساله که مهریه پرداخت میکنم هر ۵ ماه یک سکه. به دلیل بالا رفتن قیمت سکه مجدد تقاضای تعدیل کردم اما زمان دادگاه و خیلی عقب انداختن. زمان دادگاه ۵ روز قبل از موعد سکه ی بعدی میشه.
توانایی پرداخت سکه ی بعد و ندارم. اگر پرداخت نکنم همسر سابقم میتونه حکم جلب بگیره؟ ممکنه راهنمایی بفرمایین که چکار کنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می تواند حکم جلب بگیرد اگر اقساط مهریه پرداخت نکنید

با سلام
اگر تا صدور رای جدید پرداخت نکنید امکان داردحکم جلب بگیرد

بله گرفتن جلب امکان پذیراست

باسلام
بله ، تا زمان صادر شدن رای تعدیل باید اقساط قبلی را پرداخت نمایید

سلام و ارادت
بله تا قبل از صدور حکم تعدیل بایستی اقساط را پرداخت نمایید و در صورت عدم پرداخت اقساط به درخواست محکوم له موجب جلب میگردد .

سلام.تا زمان صدور رای جدید کماکان باید طبق رای اجرایی قبلی اقدام نمود

سلام . تا قبل صدور حکم درخواست تعدیل باید اقساط قبلی رو پرداخت کنید ...