ایا از زمانی که زن ناشزه شد به او نفقه تعلق نمیگیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۱ #47593261

من درخواست نفقه دادم و کمی بعد او در خواست تمکین داد من میخواهم تمکین نکنم و از این به بعد هم نفقه نمیخوام ولی از تاریخی که درخواست طلاق دادم یعنی حدود یکسال پیش تا الان که تمکین را رد میکنم این مدت زمان را میتوانم نفقه خود را بگیرم .. و از زمانی که تمکین را رد میکنم دیگر نفقه نمیخواهم ولی مدت زمان یکسال را میخواهم من یکماه زود تر از درخواست تمکین نفقه را اجرا گذاشتم ایا میتوانم این یکسال گذشته را نفقه ام را از او بگیرم

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، نفقه ی شما از زمانی که ناشزه شده باشید قطع خواهد شد، لذا تا این مدت چنانچه پرداخت نشده، تحت عنوان نفقه معوقه قابل مطالبه است.

با سلام بله نفقه تا زمان اثبات عدم تمکین شما قابل مطالبه است .

بله نفقه یکسال گذشته قابل مطالبه هست و باید دادخواست دهید لیکن بعد از صدور حکم نشوز شما توسط دادگاه نفقه ب شما تعلق نخواهد گرفت

با درود اگر زن ناشزه باشد نفقه به او تعلق نمیگیرد، اگر الزام به تمکین زوج تایید و قطعیت گردد از آن تاریخ زوجه مستحق نفقه نیست مگر مجدد تمکین نماید، پس اصل این است که نفقه باید پرداخت شود و زوجه تمکین می‌کند خلاف آن نیاز به اثبات دارد.

درود
نفقه معوقه که مربوط به قبل از اثبات نشوز است قابل مطالبه می باشد .

درود
در زمانی که ناشزه نبوده اید نفقه به شما تعلق می گیرد.

سلام.ایشون اگر اجراییه الزام به تمکین بگیرن از زمان تقدیم دادخواستشون دیگه به شما نفقه تعلق نمیگیره.برای دادخواست طلاقتون هم اگه ایشون نخوان طلاق بدن یکم کارتون سخته و باید عسر و حرج خودتونو ثابت کنین