سر دفتری بدون استعلام از ثبت،گواهی عدم حضور صادر میکند،و به استناد آن معامله من فسخ شد،حکم قطعی به رد دعوی داده شد،آیا این حکم صحت دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۹ #47589103

سردفتری بدون اینکه استعلام ثبت گرفته باشد عدم حضور صادر نمود،که فقط و فقط به استناد همان عدم حضور معامله من فسخ شد،البته دادگاه اول رد کرد،ولی اعتراض کردن و پارتی و فلان،بنده بعد ۲سال متوجه شدم و در اداره ثبت شکایت کردم و تخلف سر دفتر محرز شد و شکایت کیفری نمودم،کیفرخواست صادر شد ولی دادگاه حکم داد که تخلف صنفی بوده و رد دعوی و قطعی هم شد.
آیا واقعا این حکم درست بوده، حاشیه دیگه ای نداشته؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما هنوز میتونید به استناد حکم کیفری، دادرسی حقوقی رو اعاده کنید

بسیاری از تصورات افراد غیر وکیل ناشی از بی اطلاعی از مبانی حقوقی است الزاما هر رایی صادر بشود به نفع هردوطرف پرونده نیست و در اینصورت طرفی که حکم بر ضررش صادر شده است احساس میکند پارتی در کار بوده است.

سلام . عرض شود شما می بایست چندین روز قبل از موعد انتقال سند شخصا به دفترخانه مراجعه و درخواست انجام استعلام را کرده باشید . اگر این کار را نکرده اید یا با تاخیر انجام داده اید و در موعد مقرر ، پاسخ استعلام ها و سند قطعی برای امضا آماده نشده بوده ، گواهی عدم حضور به درستی صادر شده است .