برای دریافت حقوق مستمری پدرم باید به کجا مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۲ #47588301

سلام
پدرم بعد ۱۵ سال خدمت در ارتش به علت اعتیاد اخراج شد و الان ۱۰ ساله فوت شده و زمان حیاتش هیچ حقوقی دریافت نمیکرد، الان که من طلاق گرفتم امکانش هست برم دنبال کاراش بیفتم حقوق ۱۵ روز از نیروهای مسلح دریافت کنم؟خود پدرم برای دریافت مستمری هیچ کاری نکرده.
من میخوام از صفر شروع کنم باید کجا برم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید از طریق هیات های انضباطی رسیدگی به شکایات و تخلفات کارکنان نیروهای مسلح مصوب ۱۳۹۵/۱۲/۲۴ مجلس شورای اسلامی حقوق خود را پیگیری نمایید.

با سلام
پاسخ استاد ارجمند آقای عباسی کامل میباشد

از طریق هیات های انضباطی رسیدگی به شکایات و تخلفات کارکنان نیروهای مسلح مصوب ۱۳۹۵/۱۲/۲۴ مجلس شورای اسلامی حقوق خود را تعقیب نمایید.

با سلام به موجب بند چ ماده ۵ قانون تشکیل هیات های انضباطی رسیدگی به شکایات و تخلفات کارکنان نیروهای مسلح مصوب ۱۳۹۵/۱۲/۲۴ مجلس شورای اسلامی بایستی از طریق این هیات ها حقوق خود را تعقیب نمایید. طبق این بند اظهارنظر در خصوص برقراری وجوه مندرج در ماده (۱۴) قانون حقوق و مزایای مستمر، پس‌ انداز ثابت، حق بیمه، بیمه درمانی مشمولان قانون ارتش جمهوری اسلامی ایران و ماده (۱۸۷) مکرر قانون مقررات استخدامی سپاه پاسداران و ماده (۱۹۰) قانون استخدامی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (ناجا) که برای عائله تحت تکفل کارکنان اخراجی حداقل دارای پانزده ‌سال خدمت مقرر شده است. در صلاحیت هیات های بدوی انضباطی یاد شده است.