سفته برای تضمین حسن انجام کار با بقیه سفته ها متفاوت هست؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۲۲ #47561635

اگر جمله ی برای تضمین حسن انجام کار پشت سفته اون قسمتی که جدا میشه نوشته بشه مشکلی پیش میاد؟

مشاوره حقوقی سفته
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام انتخاب واژه ها اهمیت زیادی دارد مخصوصا در امور تجاری ،اگر حسن انجام کار بابت وجه التزام باشد حتی کوچکترین نکته ای مطابق میل طرف نباشد می تواند از ان استفاده کند .مثلا اگر برای ساخت و ساز باشد حتی نداشتن یک درب برخلاف میل طرف موجب به اجرا گذاشتن سفته می شود.مگر اینکه حس انجام کار بابت وجه التزام نباشد یا بابت تضمن انجام تعهد باشد.

سلام
خیر مسله ای ندارد .

باسلام درصورتی که روی سفته یا ظهر سفته اعلام نموده باشید جهت حسن انجام کار است معتبر است و میتوان به آن استناد نمود.
ودرصورت ضرر وخسارت حین کار ‌‌،کارفرما میتواند وجه خسارت را مطالبه نماید.

با سلام
در ظاهر تفاوتی بین سفته ها نیست و صرفا در صورت قید نمودن حسن انجام کار ، دارنده سفته زمانی میتواند سفته را به اجرا بگذارد که طرف قرارداد در انجام وظایف محوله خویش کوتاهی نموده باشد

تفاوت سفته تضمین حسن انجام کار در صورتی قابل وصول است که اثبات شود انجام تعهد از سوی ارایه دهنده سفته صورت نگرفته باشد لاکن در سفته بدون ذکر بابت می توان بدون اثبات نسبت به وصول آن اقدام نمود

چنانچه جهت حسن انجام قرارداد، به یکی از طرفین قرارداد سفته داده شود، متعهد‌له، زمانی حق وصول وجه سفته‌ها را خواهد داشت که عدم انجام تعهدات قراردادی را اثبات نماید

با سلام..
اساسا تفاوت خاصی در خصوص سفته بابت بدهی با سفته بابت تضمینبیان نگردیده است.. ولی صدور سفته از بابت تضمین حسن انجام کار، تا زمان اثبات مراتب نقض تعهد شما در مراجع قضایی، اصـولا قابل وصول نبوده و در صورت واخواست بدون دلیل خیانت در امانت محسوب می گردد..
موفق باشید..