صاحب سرقفلی چه اقدامی باید انجام دهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۳ #47557985

باسلام.اگر صاحب سرقفلی که حق انتقال بغیر ندارد و بخواهد سرقفلی را بفروشد ( انتقال منافع ) اما صاحب ملک تقاضای مبلغ نامعقول ( ۵۰ درصد از قیمت سرقفلی ) برای رضایت بنماید صاحب سرقفلی چه اقدامی باید انجام دهد؟ ممنون از شما

مشاوره حقوقی سرقفلی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بدوا ارسال اظهارنامه رسمی جهت تعیین تکلیف
در صورت عدم حصول نتیجه، دعوی حقوقی تحت خواسته « تجویز انتقال منافع به غیر »

در این صورت دادخواست خود را برای انتقال منافع از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، ابتدا اظهارنامه ارسال و در صورت عدم حصول نتیجه، از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی کنید

در صورت عدم توافق با مالک ، میتوانید دادخواست «تجویز انتقال منافع» را تقدیم نمایید تا با بررسی موضوع در دادگاه مجوز انتقال صادر شود .

بهتر این هست ک در این مورد برای انتقال منافع سرقفلی رضایت مالک را جلب کرد و توافقا نسبت ب انتقال سرقفلی توافق نمود اما چون در هرصورت صاحب سرقفلی منافعی از ملک دارد میتواند در صورت عدم توفیق در این مورد ابتدا اظهارنامه ای خطاب ب مالک تنظیم کرده و پیگیری کند و درصورت عدم حصول نتیجه اقدام قانونی برای انتقال سرقفلی ب غیر انجام دهد

باسلام ابتدا اقدام به ارسال اظهارنامه به مالک انجام دهید چون در انتقال سرقفلی به دیگری ، ابتدا مالک الویت دارد ودرصورت عدم قبول انتقال سرقفلی ازطرف مالک ، می توانید دادخواست تحت خواسته الزام خوانده به انتقال منافع به غیر ازطریق دادگاه اقدام کنیدوحکم بگیرید وحق سرقفلی به غیرانتقال دهید.