برای فرزند حاصل از زنا، چطور شناسنامه بگیرند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۳ #47556605

خانمی که متاهل هستند با شوهر اول اختلاف دارن با اقایی اشنا میشن و ازشون بچه دار میشن و بعد از تولد بچه پیگیر کارهای طلاق از شوهر اول میشه
بچه گواهی تولد نداره
سئوال دوم اگر در دادگاه بگن صیغه شفاهی خونده بودیم باز هم زنای محصنه و رجم هست؟؟

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زانی، پدر عرفی طفل حاصل از رابطه نامشروع می باشد و موظف به دریافت شناسنامه برای طفل است چون شما آن زمان شوهر دار محسوب می شدید صیقه شما با شخص دیگر بی معناست ،از این پس نیز او بر شما حرام ابدیست

زا نی، پدر عرفی طفل حاصل از رابطه نامشروع محسوب شده و موظف به دریافت شناسنامه برای طفل می‌باشد.
اگر زن طلاق نگرفته باشه صیغه شما باطل وحرامه.
ماده ۲۲۵ قانون مجازات اسلامی درباره زنای با زن شوهردار : حد زنا برای زانی محصن و زانیه محصنه رجم است. در صورت عدم امکان اجرای رجم با پیشنهاد دادگاه صادرکننده حکم قطعی و موافقت رئیس قوه ی قضاییه چنان چه جرم با بینه ثابت شده باشد، موجب اعدام زانی محصن و زانیه محصنه است و در غیر این صورت موجب صد ضربه شلاق برای هر یک می باشد.
توبه کنید قبل از اثبات جرم تا در مجارات شما تخفیف قاعل شد .
اگر اعدام هم نشود خانم. او بر شما حرام ابدیست و نمیتوانید با او باشید .پیشنهاد میکنم در باب این موضوع به وکیلی مراجعه نمایید