آیا راهی برای گرفتن این جریمه با چک ضمانت وی هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۰۷ #47499447

سلام چرا بدون داشتن گواهی عدم حضور فروشنده ملک نمیتوان جریمه تاخیر انتقال سند رسمی گرفت؟

مشاوره حقوقی چک
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما نسبت به حضور یا عدم حضور وی را اثبات کنید موفق باشید

سلام ابتدا حضور و عدم حضور طرف مقابل را از طریق ارسال اظهارنامه و گواهی دفترخانه اثبات کنید

گرفتن گواهی کار ساده ایست.برای اینکه در دادگاه باید با مدرک اثبات شود که تاریخ را مبنا قراردهد

سلام اولا موضوع مطرح شده به نظرم وجه التزام قرارداد است نه جریمه پس شما اظهارنامه ای مبنی انجام تعهد طر ف مقابل برای او ارسال واز وی بخواهید ظر مدت یک هفته نسبت به انتقال سند اقدام کند اگه به تعهدش عمل نکرد میتوانید وجه التزام را از طریق مطالبه کنید ودادخواست الزام به تنظیم سند هم در داداگاه مطرح نمائید

با درود جهت آنکه مشخص شود تقاضا کرده اید.

با سلام
چون راهی مطمئن برای احراز اثبات صحت ادعای هر کدام از طرفین معامله است .
به نظر می رسد اگر بتوانید از راههای دیگری نیز این عدم حضور را ثابت کنید دادگاه حکم به پرداخت خسارت تاخیر در انتقال سند خواهد داد.

با سلام واحترام چون این تعریف شده می باشد و دادگاه باید عدم حضور طرف را قبول کند و برای قبول نمودن توسط دادگاه دلیل ارائه نمایید که تنها دلیل را همین گواهی عدم حضور عنوان نموده اند موفق و پیروز باشید