اگر زوج درخواست ازدواج مجدد کنه؛ آیا بنده مطلع خواهم شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۵ #47469902

با سلام و وقت بخیر
نامزدم با اخلاقش و دختر بازیش منو به حدی رسوند که حاضر شدم با بخشیدن مهریه طلاق بگیرم ولی ایشون موافق نیس و گفته به هیچ وجه طلاقت نمیدم.من از حق حبسم استفاده کردم و از الزام به تمکین تبرعه شدم...حال تهدید کرده که میره و ازدواج مجدد انجام میده... آیا با وجود پرونده نفقه و مهریه و حق حبس من ایشون میتونن اجازه ازدواج مجدد بگیرن؟
درصورت ازدواج مجدد ایشون برای من حق طلاق ایجاد میشه؟چون باکره ام و حق حبس دارم.
و اینکه اگر ایشون از دادگاه درخواست ازدواج مجدد بکنند من مطلع میشم؟ یا به من خبر یا اظهاریه ای نمیدن؟؟؟
ممنون از پاسخ هاتون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله برای ازدواج مجدد ایشان از طریق سامانه ثنا برای شما ابلاغیه ارسال خواهد شد

بلی شما برای ازدواج مججد ایشان مطلع میشودی

با این شرایط زوج میتواند برای ازدواج مجدد از دادگاه اجازه بگیرد لازم ب ذکر است مجوز دادگاه برای ازدواج زوج دلیلی برای ایجاد حق طلاق زوجه نیست حتی اگر باکره بوده و حق حبس داشته باشید در صورت مجوز دادگاه برای ازدواج مجدد ایشون شما در جریان قرارخواهید گرفت

باسلام
بله ، شما از ازدواج مجدد مطلع خواهید شد

چنانچه بخواهد از طریق قانونی ازدواج کند حتما به شما اسمس میاد مگر ازدواج عادی بکنه

بله برای ازدواج مجدد ایشان یقین بدانید که حتما مطلع میگردید و برای طلاقتان هم اقدامات دیگری میتوانید انجام دهید.

اگراستفاده ازحق حبس موجب عسروحرج زوج باشد می تواند درخواست ازدواج مجددکندحتی اگردیون نفقه و مهریه پرداخت نشده باشد.ازدواج مجدد باتجویز دادگاه برای زوجه حق طلاق ایجادنمی کند.زوج درخواست ازدواج مجدد شماراطرف قرار می دهد بنابراین شمادرجریان امرقرارمی گیرید