تخریب اموال درزمین مشاعی توسط یکی از مالکین چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۸ #47444443

سلام
ببخشید یه سوال حقوقی داشتم
اگه یه نفر تو زمین مشاعی اقدام به ساخت وساز بدون رضایت بقیه شرکا بکنه،اگه یکی از مالکین مشاعی دیگه اقدام به تخریب قسمتی از بنا مثلا تیرچه های رو سقف بکنه ایا طرف مقابل می تونه شکایت کیفری به عنوان تخریب اموال علیه اون اقامه کند و تقاضای کیفر برای اون بکنه یا چون ملک مشاع هستش و اونی که اقدام به تخریب کرده ام تو اون زمین شریکه با توجه به حالت اشاعه زمین وشریک بودن طرف مقابلم تو زمین مشاعی فقط باید شکایت حقوقی کنه؟

ممنون میشم اگه جوابمو بدین

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تصرف در ملک مشاعی منوط به توافق شرکا است مگر اینکه تصرف ضروری و به قدر حاجت بوده باشه، اگر شریکی بدون اجازه تصرف کنه شریک دیگر با اخذ تامین دلیل و طرح دعوا میتونه تصرفات قلع و قمع کنه و اقدام بدون حکم دادگاه غیرقانونی است و در این مورد پیشنهاد میدم حتی الامکان توافق نمایید چون به نظر هر دو محکوم میشوید.