آیا این حکم توقیف است یا تنها ابلاغیه است و فعلا حکم توقیف قطعی نشده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۱ #47360889

سلام وقتتون بخیر
در سامانه‌ی ثنا دو ابلاغیه برایم آمده که موضوع یکی ابلاغ اجرائیه‌ی مهریه است و در آن دیگری آمده آقای--------- مازاد پلاک ثبتی فلان ( پلاک ثبتی منزل مسکونی‌ام ) متعلق به شما در قبال طلب خانم ... بازداشت گردیده لذا طبق ماده ۸۷ آیین نامه اجرای مراتب به شما اخطار میشود ضمنا هرگونه نقل انتقالی از طرف شما نسبت به مورد بازداشت ممنوع است و ترتیب اثر داده نمیشود.
و اگر حکم توقیف باشد مگر نه اینکه منزل مسکونی جزو مستثنیات دین محسوب میشود و نمیتوان آنرا توقیف کرد؟ لازم به ذکر است تنها ملک بنده نیز همین است که در یکی از نقاط جنوب تهران است و ارزش آن چیزی در حدود ۸۰۰ میلیون است و با توجه به قیمت روز بعید میدانم در حد خارج از عرف و خیلی قیمت بالا باشد که شامل مستثنیات دین نشود و علاوه بر آن فرزند هشت ساله‌ای داریم که همسرم او را هم با خود نبرده و الان با من زندگی میکند اگر قرار بر توقیف همین منزل هم باشد که من با این فرزندم آواره می‌شیم.
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات مستثنیات دین از ملک شما رفع توقیف خواهد شد

سلام. با ارائه لایحه به اداره ثبت درخواست رفع توقیف به جهت مستثنیات دین را مطرح نمایید. درصورت اثبات این امر، از ملک شما رفع توقیف بعمل خواهد آمد

سلام . اگر اثبات کنید جز مستثنیات دین هست توقیف رفع میشود