دادخواست مطالبه مهریه و اجرت المثل ثبت کردم اما هنوز تو سامانه ثنا وارد نشده، معمولا چقدر زمان میبره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۳۵ #47352026

سلام من ۱ ماه پیش دادخواست مطالبه مهریه و اجرت المثل ثبت کردم اما هنوز تو سامانه ثنا وارد نشده و هیچ اس ام اسی برا ابلاغیه نیومده، معمولا چقدر زمان میبره؟ و این اتفاق طبیعی هستش یا خیر؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باتوجه به شهری که سکونت دارید احتمال سرعت و یا کندی ارجاع پرونده وجود دارد از طریق کد رهگیری برای پیگیری می توانید اقدام نمایید .

درود بر شما، هرچند مدت زمان مشخصی قابل تعیین نیست، لکن با گذشت این مدت، بهتر است با کدرهگیری دادخواست مطروحه، از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به پیگیری مساله نمایید.

با درود متاسفانه زمان دقیقی را نمبتوان عنوان داشت، می‌توانید با کد رهگیری پیگیر شوید در سامانه ثنا خودتان.

سلام
با همان کد رهگیری دادخواست می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی یا سایت عدل ایران پیگیری کنید.