از شخصی چکی دارم و وی دادخواست اعسار داده است آیا قاضی با اعسار وی موافقت می کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۲۷ #47325637

با سلام2 سال قبل بابت بدهی مشتری چک را برگشت زدم و ۱سال میباشد که ایشان محکوم به پرداخت مبلغ چک به من میباشند و قرار بود دادگاه چند روز دیگر حکم جلب به من بدهد ولی امروز ابلاغیه آمده که ایشان اعلام اعسار از پرداخت نموده اند - آیا من می‌توانم مجددا ایشان را محکوم کنم یا قاضی تقاضای ایشان را قبول می‌کند - مبلغ بدهی ۳۰میلیون تومان است - مدارکی جمع کرده اند که نمیتوانند پرداخت کنند از قبیل استشهادیه و غیره - اگر تقاضای ایشان قبول شود قسط بندی به چه صورت میباشد.

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتی که طرف شما مال واموالی داشته باشد توقیف میشود در غیر این صورت باتوجه به مدارک قاضی اقساط برای ایشان تعیین مینمایدتعیین اقساط نیز بستگی به نظر قاضی دارد.