میتونم شکایت کنم بابت خفت گیری و تهمت و رعب وحشت؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۳ #47301324

بعد از طی مسیری دوچرخه سواری به سمت منزل سر چهار راه ریشمک حدود ۲ کوچه تا خانه بنده مسافت دارد ناگهان توسط ۶ نفر به اسم اقای ایکس و یارانش توسط ۲۰۶ نقره ای مورد خفت گیری قرار گرفتم. بطور وحشیانه و پرخاشگرانه دوچرخه من را متوقف و خواستار موبایل و دوچرخه من شدند. من امتنا کردم و گفتم به پلیس تماس میگیرم. انها بعد از اینکه در اخاذی موفق نبودند مادامی که در محاصره بودم خواستار کارت ملی و احراز هویت بنده شدند.
آنها گقتند خودمان با پلیس تماس میگیریم بعد از ۴۰ دقیقه بنده با با ترس و حشت و سرما که در محاصره بودم با پلیس تماس گرفتم. و انها نمیگذاشتند شماره ماشین اعلام کنم. و به من گفتند نمیتوانی چرخت را قفل کنی. پلیس ۳۰ دقیقه دیر نمیکرد و تا مادامی که خودم تماس با پلیس نگرفتم انها نیامدند. در ۱۰ دقیقه اخر انها مرتبا تکرار میکردند اقای ایکس دشمنان بسیار دارد و من به شما مشکوک هستم. تو دشمن ما هستی. تهمت های دیگری بصورت کاملا ناموجه و بدون مدرک به بنده میزدند.آنها اگر یک درصد راست میگفتند مشکلی داشتند میتوانستند قانونی اقدام کنند. و ابروی مرا بردند نزدیکی درب منزلم. و مرا نباید بزور متوقف میکردند. بنده تاصبح حادثه بیدار بودم و هنوز بیم حمله از انها را دارم زیرا ادرس مرا از پلیس حاضر در محل گرفتند. پلیس حاضر در محل از انها خدافظی گرمی کرد و بنده را "برو" خطاب کرد که ابرویم رفته و وحشت کردم و توهین ناروا شنیده بودم و از اینکه درابتدا میخاستند اخاذی کنند پلیس با انها برخوردی نکرد. من ایشان و یارانش را بجز روز حادثه به عمرم ندیدم.

ابا ادله کافی هست؟

مشاوره حقوقی افترا
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما می توانید شکایت خود را علیه این مامور تقدیم کنید

سلام به نظر امکان پیگیری تخلفات مامور را از طریق ۱۹۷ دارید

با سلام از پلیس خاطی شکایت کنید

درود بر شما، چنانچه مدارک و شواهدی داشته باشید میتوانید از هر دو شکایت کنید، هم از نامبرده x, هم از مامور پلیس.

در صورت داشتن دلایل مستند می توانید علیه ایشان شکایت کنید

بله
می توانید از مامور مذگور به اتهام عدم قبول شکایت شما اعلام جرم کنید بشرطی که ادله کافی داشته باشید

درود
بله اگر دلایل دارید می توانید شکایت کنید.