اگر از درخواست تجدیدنظر، انصراف دهم، چه پیش خواهد آمد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۳۳۸ #47258430

سلام
در راستای تجدید نظر خواهی مهریه، جلسه اعسار از هزینه تجدید نظر خواهی برگزار شد، حکم اعسار هزینه دادرسی پرداخت مبلغ ۴۰۰ هزار تومان و معافیت موقت بیشتر از ۴۰۰ هزار تومان صادر شده است. شنیدم که در آینده مبلغ بیشتر از ۴۰۰ هزار تومان را هم از من خواهند گرفت به همین دلیل قصد انصراف از تجدید نظر خواهی را دارم، اگر انصراف بدهم که جلسه تجدید نظر خواهی برگزار نشود.
آیا در آینده مبلغ ۴۰۰ هزار تومان و مبلغ بیشتر از ۴۰۰ هزار تومان را از من می‌گیرند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درصورت استرداد دادخواست هزینه ای ازشما دریافت نخواهدشد

باانصراف ازتجدیدنظرخواهی ، هزینه ای هم وجودندارد

اگر استرداد دادخواست بدهید هزینه ای در حال و آینده از شما اخذ نخواهد شد

با سلام در خصوص هزینه دادرسی در در صورت استرداد دادخواست هیچگونه هزینه اخذ نمی گردد

اگر استرداد دادخواست تجدیدنظر بدهید هزینه ای از شما در اینده و یا در حال اخذ نخواهد شد.

سلام . اگر تجدید نظر خواهی را مسترد کنید قرار ابطال دادخواست صادر خواهد شد و هزینه بیشتری از شما مطالبه نمی شود .

رئال دادگاه ها متفاوت است اگرپس بگیرید از شما هزینه نخواهند گرفت