برای بخشش مهریه؛ آیا متن باید تایپ باشه یا دستنویس و اینکه متن چی باشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۲ #47248243

سلام و عرض ادب
من و خانومم قصد طلاق نداریم ولی خب بنا به دلایلی قصد داریم بریم محضر و ایشون تمام مهریه و تقریبا حق و حقوش رو بطور کامل و بدون بازگشت ( ابرا ) ببخشه.
امضا و اثر انگشت چی؟
یه راهنمایی مختصر با زبان ساده میخوام.
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه قصد تنظیم سند ابرا در دفتر اسناد رسمی را دارید این سند توسط دفترخانه و در فرمهای ویژه قانونی تنظیم شده و امضاء و اثر انگشت زوجه نیز اخذ میگردد . البته بعضی از دفاتر به دلیل مسئولیتهای احتمالی چنین اسنادی ، صدور آن اسناد را منوط به حضور پدر زوجه میکنند .

سلام بله با هردو روش امکانپذیر هست منتها نحوه نگارش حائز اهمیت است . چرا که در چنین مواردی هر کلمه ای که روی کاغذ میاد دارای بار حقوقی ست موفق باشید

با سلام و احترام
نیازی به تایپ نیست
دست نویس کفایت می‌کند
باید به امضا و اثر انگشت طرفین برسد و حتی الامکان در حضور دو شاهد تنظیم شود
برای تهیه ی متن مناسب حتما با وکیل یا شخص آگاه مشورت کنید. می‌توانید از بخش ارزیابی همین سایت اقدام کنید