این ممنوع الخروجی تا کی می تواند ادامه داشته باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۱ #47239244

زوجه در سال ۹۵ مطالبه مهریه نموده که اعسار زوج پذیرفته شده و رای به تقسیط داده شده و رای در دادگاه تجدید نظر قطعی شده است ولی از طریق مرجع قضایی درخودست اجراییه ننموده بعد از گذشت حدودا ۳ سال زوجه از طریق ثبت اسناد و املاک درخواست اجراییه نسبت به همه مهریه خود نموده و با توجه به اینکه زوج اموال منقول و غیر منقول ندارد باعث ممنوع الخروج شدن زوج گردیده و با توجه به مراجعه زوج به اداره ثبت در خصوص قانونی نبودن استیفای حق به صورت هم عرض اداره ثبت گفته چون از مرجع قضایی درخواست اجراییه ننموده پس لایحه زوج مورد پذیرش نیست و درخواست اجراییه قانونی می باشد ولی توجهی به اعسار زوجه ننموده
سوال دوم اینکه با توجه به پذیرش دادخواست اعسار زوج از پرداخت دفعی محکوم به و رای به تقسط و قطعی شدن حکم آیا زوج می تواند نسبت به ممنوع الخروجی اعتراض نماید یا اینکه ملاک درخواست اجراییه زوجه میباشد
سوال سوم با توجه به اینکه درخواست اجراییه از ثبت اسناد نموده آیا میتواند همزمان درخواست اجراییه از مرجع قضایی نماید
سوال آخر در صورت قبول رفع ممنوع الخروجی زوج توسط اداره ثبت با توجه به اعسار زوجه آیا باید هزینه دادرسی توسط زوج به اداره ثبت پرداخت شود

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
با تقاضای اعسار و قبولی معسر بودن رفع میگردد

قرار ممنوع الخروجی هر شش ماه قابل تمدید است و با قبول اعسار و تقسیط و پرداخت اقساط قابل رفع است

۱- شما میتوانید از دادگاه درخواست صدور اجرائیه را نموده و نسبت به واریز میزان اقساط به حساب دادگستری اقدام نمایید .
۲- با اجرایی شدن رای اعسار و شروع پرداخت اقساط میتوانید درخواست رفع ممنوع الخروجی را بنمایید .
۳- با انجام مراحل فوق الاشاره دیگر موجبی برای ادامه عملیات اجرای ثبت وجود نخواهد داشت .
۴- با فرض مطروحه در سئوال ، از آنجا که اقدامی برای وصول مهریه توسط اداره ثبت انجام نگرفته لذا هزینه اجرایی نیز قابل دریافت نخواهد بود .

با سلام
هر بار ممنوع الخروجی ۶ ماه میتواند باشد و برای تمدید باید دوباره دستور قضایی باشد شما میتوانید با استعلام از سایت ثبت اسناد با ارایه کد ملی جهت استعلام ممنوع الخروجی خود اقدام نمایید.
با اعسار شما مبنی بر پرداخت مهریه بصورا اقساطی بایستی رفع ممنوع الخروجی شود .
برای اقدام مطالبه مهریه در دادگاه بایستی به شکایت در اجرای ثبت انصراف داده و پرونده را به دادگاه بکشاند .