میتونم درخواست تهیه مسکن و متعلقاتش رو بدم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۳۱ #47162898

درود:
من از حق حبسم استفاده میکنم و نفقه دریافت میکنم.
۱. با توجه به حق حبس و دریافت نفقه آیا میتونم درخواست تهیه مسکن و اثاث و بقیه لوازم زندگی رو داشته باشم؟؟؟؟
و اگر تهیه نکنند (که قطعا تهیه نمیکند و در کل علاقه ای به زندگی مشترک با من ندارد فقط نمیدونم چرا نمیاد طلاق بده)میتونم با استناد به این موضوع طلاق بگیرم؟؟؟؟
۲. اینکه اصلا باهم معاشرت نداریم و من خواستار تهیه مسکن باشم و ایشون اهمیت نده (ایشون بعد از عقدمون با خانومی در رابطه هستن که در واقع قبلا هم در رابطه بودن حدود دو سال یا بیشتر ولی من مدرکی برای اثباتش ندارم و ما شش ماهه عقدیم)میتونه از مصادیق عسر و حرج باشه و بر این اساس بتونم جدا شم؟؟
ممنون از گروه وکلای عزیز

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست تهیه منزل با متعلقات آن حق حبس شما را از بین می برد

باسلام:باتوجه به اینکه نفقه دریافت میکنید درصورت درخواست مسکن و وسال ان تمکین به وجود می اید وحق حبس از بین می رود.در مرد رابطه نامشرع شوهرتان در صورت اثبات مجازات خواهد شد.

نفقه ای که دریافت میکنید بابت همین امور است . اگر الزام به تهیه مسکن کنید، به منزله تمایل شما به تمکین خواهد بود.

با سلام
حق حبس شما با تهیه خانه از بین خواهد رفت و اثبات خیانت ایشان هم دخلی به جدایی شما ندارد. طرفین مجازات خواهند شد شما اگر به دنبال طلاق هستید از یک وکیل کمک بگیرید

درصورت درخواست منزل وتمکین حق حبس از بین میرود
درصورتی که بتوانید رابطه نامشروع را اثبات کنید مجازات خواهد شد

با درود
با خواستار شدن موارد آمده در سوال، نشان از تمکین شما دارد و حق حبس زایل خواهد شد.

اگر قصد تمکین دارید میتونید درخواست بدین وگرنه حق حبس شما از بین می رود چون نفقه را به همین جهت دریافت می کنید