آیا می شود به علت اینکه زن حق انتخاب برای مسکن ندارد، فرزندان دیگر به سر همان طبقه با هم اختلاف دارند محکوم به الزام تمکین نشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۱ #47157741

آیا می شود به علت عدم خانه ی مستقل از طرف همسر و این که زن حق انتخاب برای حق مسکن ندارد ومراسم عروسی هنوز بر پانشده است واین که خانه پدر شوهری ۲۰ منبع درآمد بوده است و یک سال است که خارج شده و فرزندان دیگر به سر همان طبقه با هم اختلاف دارند محکوم به الزام تمکین نشد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.شوهر باید برای زندگی مشترک منزلی را تهیه نماید و در صورتی که زن بدلایل ناموجه در انجا زندگی نکند محکوم می شود.

سلام
اگر راجع به مسکن بین شما و همسرتان اختلاف باشد و شما ادعا کنید که همسرتان منزل مناسب تهیه ننموده اند همسرتان موظف هستند منزل تهیه نموده و آن را تجهیز کنند و از طریق کارشناس مراتب تایید شود در این صورت اگر تمکین نکنید محکوم خواهید شد
ولی چنانچه شوهرتان منزل و مسکن مناسب برای شما تهیه ننمایند یا دادگاه ادعاهای شما را در مورد منزلی که گفتید بپذیرند و بتوانید این موارد را ثابت کنید به لحاظ فقدان تهیه مسکن مناسب دعوی تمکین را رد می کنند