طلب وجه چک و خسارت تاخیر تادیه را دارد، چاره چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۲۹ #47089156

با سلام
بنده سال ۹۶ دو فقره چک به مبالغ ۸ و ۲۲ میلیون به شخصی داده بودم که برگشت شد، هر دو را پس مدتی با تامین موجودی پاس کردم، البته یکی از چکها را طرف مقابل گم کرده بود که پس از ۲ سال پیدا کرد و رفت بانک وصولش کرد. الان متوجه شدم که طرفم قبل از وصول چک رفته دادگاه و بابت مبلغ چک و تاخیر تادیه حکم گرفته است. الان با توجه به اینکه چک در بانک وصول شده همچنان پیگیر رای دادگاه است و طلب وجه چک و خسارت تاخیر تادیه را دارد. چاره چیست؟

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از آنجا که ذکر نکرده اید که پرونده در چه مرحله ای است و شما در پرونده حضور داشته اید یا رای غیابی بوده علی ایحال باید موضوع را در قالب قانونی به دادگاه اطلاع دهید تا نسبت به صدور حکم مقتضی اقدام نمایید .

سلام.
۱- با تنظیم لایحه ای به اجرای احکام اعلام نمایید که وجه چک وصول شده است و تقاضای استعلام از بانک کنید. که در اینصورت با اثبات این موضوع در این قسمت پرونده باید مختومه شود. اگر اجرای احکام این نکته را نپذیرفت شما باید با گرفتن تاییده بانک دادخواست اعاده دادرسی بدهید.
۲- در خصوص خسارت تاخیر تادیه هم میتوان گفت که چون چک در ید دارنده مفقود شده بوده است خود ایشان مسوول میباشد و چون برای پاس کردن چک به بانک مراجعه نکرده بوده است و خسارت تاخیر تادیه منوط به مطالبه داین است که در اینجا مطالبه مفقود است بنابراین خسارت تاخیر تادیه هم به ایشان تعلق نمیگیرد که در صورت تقدیم دادخواست اعاده دادرسی این موضوع را هم میتوانید عنوان نمایید.

در خصوص چک شما می توانید با ارایه رسید پرداختی توسط بانک از شکایت رفع اثر نمایید در خصوص خسارت تایر تادیه هنم می توانید دادخواست اعسار بدهید تا مانع صدور حکم جلب شما گردد

باسلام شمامی توانید با مراجعه به دادگستری جریان را به انها توضیح داده و در خواست مختومه برونده رابدهید

برابر مقررات در صورت تشکیل جلسه و اخطاریه دادگاه می بایست دفاع ارائه گردد.لازم است ضمن اعلام به بانک برابر گواهی بانک مراتب نیز به دادگاه اعلام تا موارد اعلامی دعوی طرف مقابل منتفی گردد.

با سلام همانطور که فرمودید تامین موجودی انجام شده و چکها در بانک وصول شده اند بدین ترتیب اصل چکها در ید بانک باید باشد نه در ید شخص مزبور چرا که وجه چک از طریق بانک به ایشان پرداخت شده
پس دلیلی برای طرح دادخواست مطالبه وجه چک دیده نمیشود

سلام در خصوص وجه چک ها گواهی وصولی در بانک را ارائه دهید تاخیر تادیه را می توانید دادخواست اعسار مطرح نمایید تا جلب شما منتفی گردد