در جلسه دادگاه عدم تمکین؛ باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۰ #47088083

اینجانب با پدر زنم منزل شراکتی خریدیم و به علت گرفتن وام جانبازی ملک را به صورت قولنامه ای به اسم پدرش زدم بنده فقط رسید دارم که بهش ۱۳۵ تومن پول دادم و هنوز وامی نگرفته و زنم به همراه پدرش در تاریخ ۲۴ خرداد منو از خونه انداختن بیرون و گزارش پلیس هم دارم و بنده عدم تمکینشو زدم و بنده جز خانه مادرم خانه دیگری ندارم باید چیکار کنم؟؟ بنده نمیخام برشگردونم!! و نمیتونمم برشگردونم چون نه خونه ای دارم و نه لوازمی چون همه چی تو اون خونه مونده. و رفته برای نفقشم شکایت کرده، پس فردا دادگاه عدم تمکینه باید چیکار کنم؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ملزم هستین مسکنی تدارک دیده واسباب خانه را فراهم نمایید تا تقاضای تمکین نمایید

نفقه زن با مرد میباشد مگر اینکه مرد طی اظهار نامه ای تمکین زن را خواستار شده و زن تمکین ننماید و نهایتا دادگاه حکم به تمکین زن صادر نماید

ابتدا باید اقدام به تهیه منزل و اثاث البیت نمایید پس از آن اقدام به ثبت دادخواست تمکین می نمودید در غیر این صورت دعوای شما رد خواهد شد و شما ملزم به پرداخت نفقه خواهید بود

درود
برای تمکین باید مسکن و لوازم آن را تهیه کنید در غیر اینصورت زن می تواند تمکین نکند و نفقه با شما می باشد.