درصورتی که ملک بعدا به نام من شده باشد می توانم بعداز پایان قرارداد درخواست دستور تخلیه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۴۷ #46969478

خانه ای که در ابتدا و به هنگام عقد قرارداد اجاره به نام پدرم بوده و من به دلیل بیماری پدرم و با داشتم وکالت کاری از ایشان به جای ایشان ان را امضا کرده ام . بعد از ۳ ماه خانه رسما به نام من شده است و سند تک بر به نام من صادر گردیده است . در تاریخ ۱/۷/۹۸ قرار داد به پایان میرسد . مستاجر ۸ ماه اجاره نداده و کلیه قبوض مصرفی را نیز پرداخت ننموده است . از ایشان جهت اجور معوقه شکایت نمودم که در تاریخ ۳-۶-۹۸ حکم به نفع من صادر شد ولی بدلیل عدم حضور مستاجر در دادگاه به ایشان ۴۲ روز جهت اعتراض به رای مهلت داده شده است .
۱-در روز ۲/۷/۹۸ من به عنوان مالک میتوانم درخواست صدور دستور تخلیه را از شورای حل اختلاف نمایم ؟
۲-در صورت پرداخت مبلغ رهن خانه به حساب دادگاه چگونه باید متن شکایت را تنظیم کنم تا پول رهن جهت قسمتی از بدهی ایشان به من پرداخت شود و به مستاجر داده نشود .
لازم به توضیح است که مبلغ رهن ۱۰ میلیون تومان و اجاره پرداخت نشده ۱۸ میلیون تومان می باشد . بهای قبض های پرداخت نشده نیز حدود ۲ میلیون تومان است .
با تشکر و سپاس فراوان

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله به قائم مقامی مالک می توانید با تودیع مبلغ ودیعه دادخواست تخلیه بدهید.

با سلام
اولا جنابعالی بعنوان مالک جدید وقائم مقام مالک قبلی حق تخلیه ملک را خواهید داشت
ثانیا در خصوص اجور معوقه باید دادخواست مطالبه تقدیم نمایید وبه صراحت ماده ۴ قانون روابط موجر ومستاجر مالک موظف است هم‌زمان با تودیع وجه گواهی دفتر شعبه دادگاه صالح را مبنی بر تسلیم‌ دادخواست مطالبه ضرر و زیان به میزان مورد ادعا به دایره اجرا تحویل نماید. لذا با اخذ گواهی از دادگاه ذیصلاح نیازی به تقدیم دادخواست تامین خواسته نمی باشد و ودیعه تودیعی در اجرای احکام بنفع شما تا تعیین تکلیف دادخواست مطالبه امور معوقه وهزینه های جاری دیگر توقیف وبه مستاجر تسلیم نخواهد شد

با سلام و احترام مخاطب گرامی به عنوان مالک جدید و قائم مقام مالک قبلی میتوانید تقاضای دستور تخلیه در شورای حل اختلاف نمایید. میتوانید ضمن تودیع مبلغ ودیعه جهت تقاضای تخلیه همین مبلغ یا بخشی از آن را با تقاضای تامین خواسته توقیف نمایید.

سلام
شما باید بدوا تقاضای صدور دستور تخلیه نموده و مبادرت به پرداخت ودیعه به حساب دادگستری کنید
سپس اقدام به طرح دعوای اجور معوقه و ... نموده و همزمان تقاضای توقیف مبلغ رانمایید
البته با توجه به اینکه مبلغ مزبور جزو مستثنیات دین می باشد به نظر بعید می رسد با توقیف ان مبلغ موافقت شود مگر انکه تمکن مالی طرف دعوا برای اجاره منزل دیگری به نحوی احراز شود

بسمه تعالی : برابر قانون روابط موجر و مستاجر شما باید بعد از اتمام موعد قرار داد مبلغ ودیعه رو بحساب دادگستری واریز کنید و در همان زمان درخواست توقیف مبلغ واریزی رو بجهت تهاتر با اجاره بها که طلب دارید به دادگاه بدید تا دستورات لازم صادر شود لازم بذکر است با پرداخت مبلغ ودیعه میتوانید دستور فوری که بیشتر از ۵ الی ۷ روز نخواهد شد مینی بر تخلیه ملک رو از دادگاه کسب کنید و اگر اجاره نامه رسمی از دفتر خانه داشته باشید میتوانید با مراجعه به دفترر خانه تمام مراحل رو در دفتر خانه انجام بدید ضمن اینکه در صورت اتمام قرار داد دفتر خانه ظرف ۴۸ ساعت دستور تخلیه ملک را صادر و احرا خواهئد نمود