بدلیل شکایت همسایه با عنوان نسبتهای توهین آمیز و ضرب و جرح؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۵ #46871089

همسایه پایین ما که تنها هست و مشخص هست از مشکلات روحی و روانی رنج میبره (صدای زیاد تلویزیون. اب ریختن زیاد در ساختمان. و همانطور که در شکایاتش هست اعمالی که من انجام ندادم از جمله ضرب و جرح ) برای من چنین پرونده ای درست کرده و من واقعا هیچکدوم از این کارها رو مرتکب نشدم و چندین بار با ادم های مختلف میومد و درب مارو میزد و برای من و فرزند کوچکم ازار و ناراحتی درست میکرد.حالا من چه کاری انجام بدم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شهودی برای دفاع از خود به دادگاه معرفی نمایید تاادعای ایشان را رد کند وسپس بعد از حکم برائت برای شما ،شما علیه این شخص اقامه دعوی برای اعاده حیثیت نمایید

با سلام
اثبات امر مبنی بر اینکه شما چنین اعمالی را انجام داده باشید بر عهده شاکی میباشد و نیازی به اقدامی از سوی شما نخواهد بود مگر اینکه بتوانید شهودی بر این امر به دادگاه معرفی نمایید تا حسن شهرت و حسن اخلاق شما را شهادت دهند و اینکه این شخص صرفا برای آزار و اذیت ادقام به شکایت نموده است .
در صورت حکم برائت برای شما ، میتوانید علیه این شخص اقامه دعوی برای اعاده حیثیت نمایید .

شاهد از همسایگان مبنی بر اینکه شما همسایه ای بی آزار و مزاحمت هستید همراه خود ببرید

سلام
اظهار نظر در این خصوص مستلزم توضیحات بیشتر است. دلایل و مدارک شکایت ایشان چیست؟

با سلام..
شاکی موظف است هر شکایتی که مطرح می نماید، باید دلایل و مدارک و شواهد جهت اثبات ادعای خود به دادگاه مطرح نماید.. و معمولا تحقیقات و شهادت شهود جهت نیل به واقعیت امر ضروری می باشد..
در صورتیکه شکایت وی صوری باشد، دلیلی برای نگرانی وجود ندارد..
ضمنا عنداللزم در صورت ایجاد ناراحتی و اذیت برای شما و فرزندتان و سلب آسایش و آرامشتان، بهتر فورا با پلیس ۱۱۰ تماس تا در محل حاضر و پس از تنظیم صورتجلسه در این راستا، شما نیز اقدام به طرح دعوی متقابل کیفری علیه وی نمائید..
موفق باشید..