آیا چکها میتونه برای ما دردسر ساز بشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۸ #46861835

سلام،
۲ سال پیش با برادرم مشغول کار شدم، بر حسب اعتماد و برادری ۵۵ برگ چک گرفتم و بهش دادم تا باهاشون کار کنه، ۳۳ تا از چک ها برگشت خورده شخص سومی ( دوست برادرم ) چکها را جمع اوری کرده و رضایت بعضی از طلبکاران رو جلب کرده، حالا چک ها رو پیش خودش نگه داشته و به من نمیده، حالا میخوام بدونم ایا چکها میتونه برای ما دردسر ساز بشه یا شخص سوم میتونه با این چکهایی که پیش خودش نگه داشته مارو به دردسر بندازه؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با شرح شما شخص سوم در حال حاضر دارنده چک ها بوده و در صورت اقدام ملزم به پرداخت وجوه چک ها به وی میباشید

با سلام
صدور چک برای شخص صاحب حساب و ظهرنویس ان اشتغال ذمه داشته و مسوولیت پرداخت به عهده انان میباشد و دارنده چک میتواند برای مطالبه وجه چک اقدام کند