چرا پرونده ام تا به امروز در دادگاه تجدید نظر دیوان اداری تعیین شعبه نشده است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۳ #46790097

از رای دادگاه بدوی دیوان اداری به دادگاه تجدید نظر دیوان اداری اعتراض کردم و دادخواست دادم. با توجه به اینکه دادخواست و مدارک ام رو از طریق اداره پست مرکزی جمهوری اسلامی با پست ویژه در تاریخ ۳۰ مهر ۹۹ فرستاده بودم فردای ان روزبه تهران-دیوان عدالت اداری مرسوله تحویل داده شد ولی متاسفانه تا به امروز پرونده بنده در دادگاه تجدیدنظر دیوان اداری تعیین شعبه نشده است ایا مشکلی پیش امده نکنه مدارک در دیوان گم شده باشه؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به دلیل تراکم زیاد پرونده ها در دیوان زمان بردن دادرسی و گذشتن این مدت زمان طولانی امری عادی است ، از طریق دبیرخانه دیوان پیگیری کنید.

میتوانید وضعیت مرسوله ی خود را با استفاده از کد رهگیری بصورت آنلاین پیگیری کنید اگر تحویل به درستی انجام شده بود از دبیرخانه ی دیوان جویا شوید

از طریق کدرهگیری مرسوله ، ارسال و دریافت آن را پیگیری کنید

هنوز دیر نشده است، تعداد و حجم پرونده های دیوان زیاد است. هنوز یک ماه هم نشده است، تا دوماه طبیعیه

اطاله دادرسی و گذشتن این مدت عادی هست ، از طریق دبیرخانه دیوان پیگیری کنید

با توجه به ازدحام پرونده ها در دیوان این امر طبیعی است لذا می توانید از سایت عدل ایران مطلع شوید در غیر این صورت از دبیرخانه دیوان می توانید پیگیری کنید

با سلام
احتمال دارد مشکلی در ارسال مرسوله بوجود آمده باشد یا اینکه هنوز از سوی دیوان تعیین وقت نشده است
میتوانید از طریق اداره پست ، سایت عدل ایران یا بصورت حضوری ( در صورت ممکن ) کسب اطلاع نمایید