مبلغ رو برنمیگردونه؛ چطور میتونم ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۰ #46776600

با سلام
متاسفانه من چند روز پیش از طریق دیوار یک خودرو از یه شهر دیگه خریدم و پولش رو کامل ریخته بحساب صاحب ماشین و اینجا که ماشین رو از طریق فطار تحویل گرفتم بردم تشخیص رنگ که مشخص شده شاسی ماشین ضربه داشت قبلش صاحب ماشین گفته بود ماشین سالم و بدون ضربه هست
بعد زنگ صاحب ماشین زدم و بهش گفتم شما گفتید ماشین ضربه نداره و من هم بهتون اعتماد کردم اما الان ماشین ضربه داره و یه مقدار از مبلغ واریزی رو برگردونید
اما بنده خدا کوتاه نمیاد و مبلغ رو برنمیگردونه با اینکه خودش هم اقرار میکنه که من گفتم خودرو سالم هست و قبول دارم شاسیش ضربه داره
حالا بنظرتون چطور میتونم ازش شکایت کنم
اینم عرض کنم خدمتتون که من اونجا نبودم که ماشین رو رویت کنم و بنده خدا فقط وکالت تام برام فرستاده
ممنون که صبر و حوصله کردید و سوالم رو خوندید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما حق فسخ را به استناد خیار عیب خواهید داشت

درود
به استناد خیار عیب می توانید ارش دریافت نمایید و یا معامله را فسخ کنید.

دوست عزیز اصل بر صحت معامله است مگر غیر ازآن باشد یعنی شما این خودرو با این ظاهر وشکل وشمایل خریدید حالا اگر از زمانی که شما خودرو را خردیاری کردید وتحویل شما شد و مشاهده شد دارای اشکال است سریعا باید علیه او اقامه دعوی کنید بابت تدلیس در معامله یا ایرادات در خودرو ودیگر مسائل آن اگر چه تشریفات قانونی دارد وتاحدودی زمان بر

باسلام
شما می توانید تحت شرایطی چنانچه مشمول آن شرایط باشید از طریق مراجع قضایی معامله خودرو را فسخ کنید ومتعاقب اون استرداد ثمن معامله را از فروشنده مطالبه کنید.

سلام منطقا انعقاد چنین معامله اساسا دارای ایراد است
صرف نظر از این موضوع، شما می توانید اقدام به تامین دلیل مراتب نموده و متعاقبا مبادرت به طرح دعوا مطالبه مابه التفاوت قیمت حسب نظر کارشناس، به استناد خیار عیب نمایید و در این راستا به پیامکهای ارسالی یا صوت ضبط شده هم می توانید استناد کنید