از کدوم راه میتونم ادرسی از ایشون بدست بیارم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۹ #46730904

باسلام وعرض خسته نباشید:
بنده یه چک ۵۰ میلیونی رو برگشت زدم و تمامی مراحل شکایت رو طی کردم، الان رسیده به مرحله جلب، منتها بنده به دلیل عدم شناخت صاحب چک، ابتدا اقدام به استعلام حسابها و پلاک ماشین بنام ایشان کردم، که مشخص شد حساب های فرد صادر کننده چک به دلیل چک های برگشتی مسدود و توقیف شده است. ادرسی هم که ایشون به بانکها و سیستم ثنا داده کلا اشتباه بوده یا تغییر مکان داده، الان میخواستم بدونم از کدوم راه میتونم ادرسی از ایشون بدست بیارم؟ در ضمن ایشون کارمند هستن ،از طریق بیمه تامین اجتماعی میشه استعلام گرفت که ایشون کارمند کجا هستن؟الان بهتزین راه کدومه؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از دادگاه بخواهید که استعلام نشانی ایشان را از سازمان تامین اجتماعی اخذ نمایند.

بهتر است از طریق استعلام از بیمه تامین اجتماعی آدرس محل کار ایشان را پیدا کنید سپس با داشتن حکم جلب ایشان را جلب نمایید .

با سلام وقت بخیر
با ثبت دادخواست شکواییه با عنوان کلاهبردای با درج آدرس مجهول المکان میتوانید آدرس و اطلاعات شخص را از طریق پلیس فتا پیگیر باشید
بله امکان استعلام از طریق بیمه تامین اجتماعی و پیدا کردن آدرس شخص وهمچنین اگر مبلغ طلب شما خیلی بالاست
از طریق درج آگهی و تصویر چهره شخص در روزنامه به عنوان متواری با عنوان کلاهبرداری به عنوان مالباخته و با پرداخت هزینه انتشار آگهی توسط خودتان میتوانید پیگیر باشید.
موفق باشید