چکار باید بکنم که حقم ضایع نشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۰ #46683848

بنده یک فقره چک مفقودی داشتم که دست به دست چرخیده و سپس برگشت خورده و دادگاه حکم به پرداخت داده و یکی از ظهر نویسها پرداخت کرده، الان بعد یکسال ظهرنویس از من شکایت حقوقی جهت پرداخت کرده که صاحب چکم، در حالیکه خودش هم چکو از کس دیگه گرفته.
من الان چه کاری میتونم انجام بدم؟
چکمم خود کسی که پیدا کرده پشت نویسی کرده.
من چکار باید بکنم که محکوم نشم و حقم ضایع نشه؟

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید بعد از مفقود چک اعلام میکردید تا جلوی چک بسته میشد اکنون به عنوان صادر کننده مسئول پرداخت هستید اگر نتوانید ادعای خود را ثابت کنید

اگر اعلام مفقودی نموده بودید اکنون نیز شما مسئول پرداخت نیستید .

به استناد اصل تجریدی بودن اسناد تجاری شما به عنوان صادر کننده چک در قبال دارنده با حسن نیت مسئول پرداخت هستید منتهای مراتب بعد از اثبات اینکه چک شما مفقودی بوده است می توانید به استناد این مطلب علیه شخصی که از این رو قبل دارای بلاجهت شده است شکایت کنید و مبالغ پرداخت شده را از ایشان دریافت کند

اگرثابت نکنید چک مفقود شده ، به عنوان صاحب حساب محکوم می شوید