با توجه به این مسئله که ایشان خارجی میباشد و دارای کد ملی نیست، اجازه استفاده از وکالت نامه را دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۹ #46637346

با سلام
بنده زمانی که در قید زوجیت همسز سابقم که تبعه کشور عراق بود وکالت نامه ای داده ام که ایشان بعد از جدا شدن از من در حال سوء استفاده از وکالت نامه میباشد اقامت ایشان با پاسپورت و ازدواجی میباشد

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ایشان امکان استفاده از وکالتنامه را دارند

ایشان با توجه به وکالت اعطایی می تواند استفاده کند لاکن در صورت بلاعزل نبودن وکالت در اسرع وقت ایشان را عزل کنید

ایشان امکان استفاده از وکالتنامه را دارند
بهتر است در صورتی که وکالتنامه بلاعزل نیست ، نسبت به عزل وکیل و ابلاغ مراتب عزل به ایشان اقدام کنید

با توجه به فرض سوال شما می توانید از لحاظ شکلی وکالت نامه را زیر سوال ببرید یا اگر وکالت عادی است نسبت به فسخ ان اقدام نمایید

سلام
به نظر امکان استفاده دارد و اگر حق عزل دارید بهتراست سریعا نسبت به عرزل ایشان اقدام نمایید