با توجه به کارمند بودن بنده نفقه را جداگانه باید بپردازم یا اینکه این مبلغ نیز جز بدهی بنده محسوب میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۰ #46547543

باسلام بنده کارمند هستم و خانم بنده از ۱/۵ سال پیش از طریق ثبت با کسر ۱/۴ حقوق در حال گرفتن مهریه هستند. در حال حاضر محکوم به پرداخت ۴ ملیون نفقه معوقه شده ام و تقاضای تقسیط داده ام لطفا راهنمایی بفرمایید که با توجه به کارمند بودن بنده نفقه را جداگانه باید بپردازم یا اینکه این مبلغ نیز جز بدهی بنده محسوب میشود تا تکلیف مهریه مشخص شود و بدهی صاف گردد. یا همزمان با مهریه نیز قسط نفقه باید بپردازم؟؟؟ یا نظر قاضی مهم است

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چرا باید به صورت جداگانه پرداخت نمایید

این دو موضوع و دعوا جداگانه می باشند و ارتباطی بهم ندارند برای تقسیط نفقه می توانید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید

با سلام
نفقه و مهریه جدا از هم میباشند. و باید مجزا پرداخت شود. ولی با توجه به این مطلب که در حال پرداخت مهریه میباشید میتوانید تقاضای اعسار و تعدیل بدهید و یکی از دلایل شما پرداخت مهریه میباشد