آیا کسی که مهریه را اقساطی پرداخت میکند نمیتواند چیزی به نامش شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۸ #46538710

آیا من که درخواست اعسارم پذیرفته شده تا آخر هیچ ملک یا ماشینی نمیتواند به نامم بشود؟ آیا زوجه توافق نمیکند تا مهریه اش را با توافق و به فرض با گرفتن یک ماشین کنسل کند من نباید ایشان را طلاق بدم؟ چون میگن اگه طلاق بدم تا آخر عمر باید مهریه اش را پرداخت کنم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید اموال به نام خود نمایید وهمسرتان نیز می تواندتوقیف نماید

سلام و ادب،در این حالت در صورتی که زوجه مالی از شمارا بعد از حکم اعسار به دادگاه معرفی نماید،از حالت اعسار خارج شده و آن مال قابل توقیف خواهد بود.

سلام و درود
در صورت اعسار و تا قبل از پرداخت کامل دیون، اگر مالی از شما معرفی شود قابل توقیف است
موفق و موید باشید

با سلام در صورت خرید ملک یا خودرو و یا ... همسرتان می تواند نسبت به توقیف آنان اقدام کند و طبیعتا برای توافق نیاز به رضایت همسرتان دارید و همسر شما نیز بدون موجب قانونی و توافق با شما نمیتوانند طلاق بگیرند.

با سلام
کسی که مدیون است و دین خود را اقساطی پرداخت مینماید در صورتی که اموالی بنام وی ثبت شود و داین از این امر مطلع گردد میتواند تمکن مالی وی را اعلام و آن را توقیف نماید

آقای عزیز بعداز اعسار هم اگر همسرت مالی از شما پیدا کند می تواند توقیف کند ولی اگر میخوای باهاش در مورد مهریه توافق کنی بنحو خودته

درود
بعد از اعسار نیز اگر مالی به نام شما شود قابل توقیف است.