گفت شما از طرف پلیس فتا شناسایی شدید و به نزدیکترین کلانتری برسون خودت رو، واقعیت دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۸ #46520830

سلام من یک پیج داشتم که عکس های مدل های اینستاگرام خارجی می‌گذاشتم توی آن، بعد یک شخص آمد دایرکت گفت تبلیغات می‌گذارید گفتم بله گفت شماره کارت بده و من هم دادم، بعد گفت شما از طرف پلیس فتا شناسایی شدید و به نزدیکترین کلانتری برسون خودت رو و یا از روی کارت بانکی ات پیدا میکنم من هم تمام پست ها رو پاک کردم، میخواستم بدونم واقعیت داره

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به این پامها اعتنا نکنید و در صورتی که فتا نیاز بداند با شما تماس خواهند گرفت و احضار خواهید شد

سلام و درود، توصیه می کنم به چنین اشخاص مجهولی اعتماد نکرده و حتما قبل از دریافت تبلیغ هویت وی را احراز کنید، این افراد از اذیت و آزار دیگران لذت می برند؛ اشاره می گردد که پلیس فتا روال کارش این گونه نبوده و اساسا به نظر شما جرمی مرتکب نشده اید؛ آرزوی بهروزی.

درود بر شما، قطعا پلیس فتا اینچنین اقدامی جهت شناسایی شما نمیکند!!!!! جهت احضار شما راههای مختلف قانونی وجود دارد، نه این گونه طرق.

نخیر درست نبوده
پلیس فتا بخواد بررسی کنه غیرمحسوس بررسی می کنه و در صورت نیاز احضار می کنه

به نظر نمی رسد که پلیس فتا از این طریق ازشما اطلاعات بخواهد .

درود
خیر پلیس فتا اگر نیاز باشد با شما تماس می گیرد.