وکیل فروشنده اصرار دارد که قرارداد اولیه و تحویل کلید خانه در املاکی که از اشنایان خودش است انجام گردد؛ با این شرایط صحیح است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۴ #46434225

بنده قصد خرید ملکی را دارم که فروشنده در خارج از کشور است و وکالت فروش به یکی از اقوامش داده است وکیل فروشنده اصرار دارد که قرارداد اولیه و تحویل کلید خانه در املاکی که از اشنایان خودش است انجام گردد
در مورد تنظیم سند هم مشکلی ندارند و چند روز بعد قابل انجام است
ایا انجام معامله با این شرایط به صلاح است؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیشنهاد می شود کلیه اسناد و مدارک توسط وکیل بررسی و تایید شود

سلام
در رابطه با معاملات وکالتی، کلاهبرداری بسیار شایع شده و بایستی استعلامها دقیق باشند.

بهتر است درخصوص معاملات با وکالت ، کلیه اسناد و مدارک توسط وکیل بررسی و تایید شود

سلام.برای این قبیل معاملات حتما کلیه مدارک و استعلامات لازم را اخذ کنید و حتی المقدور با همراهی یک نفر وکیل یا خبره ملکی برای انعقاد معامله اقدام کنید.

خرید ملک به صورت وکالتی کلا پیشنهاد نمی شود علی الخصوص که طرف شما آشنا نبوده و در خارج از کشور زندگی میکند برای معامله وکالتی باید تمامی مدارک و مستندات من جمله وکالت به دقت بررسی شود

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، در مورد معاملات وکالتی به شدت کلاهبرداری زیاد شده و باید استعلامها دقیق صورت بگیره ، در صورت عدم تجربه و تبحر حتما از مشورت وکلای مجرب استفاده کنید