مطالبه وجه چک به صورت پیامکی، زمان محاسبه تاخیر تادیه

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۸۳ #46405700

سلام، برای گرفتن خسارت تاخیر تادیه چک باید قبلش به صورت اظهارنامه مطالبه کنیم؟ اگر به صورت پیامک مطالبه کرده باشیم چی؟ خسارت از تاریخ چک محاسبه میشه یا از تاریخ سررسید چک؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مطالبه وجه چک از تاریخ مطالبه خسارت تاخیر تعلق میگیرد و نیازی به اظهارنامه نمی باشد.

سلام نیازی به ارسال اظهارنامه نیست صرفا با تقدیم دادخواست مطالبه وجه چک از تاریخ صدور چک خسارت تاخیر تادیه محاسبه خواهد شد

با درود ، تنها مطالبه خسارت تاخیر تادیه چک از تاریخ سررسید چک محاسبه می‌شود ، نیازی ارسال اظهارنامه یا پیامک نیست

با سلام
نیازی به اظهارنامه یا هر قسم مطالبه دیگر وجود ندارد و مبدا محاسبه خسارت تاخیر تادیه وفق رای وحدت رویه ۸۱۲ هیات عمومی دیوان عالی کشور، تاریخ سررسید چک می باشد.

چک های جدید مطابق رای وحدت رویه شماره ۸۱۲ هیات عمومی دیوان عالی کشور در خصوص مبدا محاسبه خسارت تاخیر تادیه وجه چک - مبدا محاسبه خسارت تاخیر تادیه بر مبنای نرخ تورم، تاریخ چک است. بنابراین، خسارت تاخیر تادیه وجه چک، برابر مقررات مذکور که به طور خاص راجع به چک وضع شده است، محاسبه می‌ شود

سلام
خسارت تاخیر تادیه چک در هر صورت از تاریخ چک محاسبه می شود.

درود
برای مطالبه خسارت تاخیر تادیه در چک ، تاریخ سر رسید در چک ملاک می‌باشد .