اگر به همون ثبت بسنده می کردم، این کسر از حقوق تا کی ادامه داشت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۹ #46393905

سلام
۶ ماه پیش از طریق ثبت، مهریه مو به اجرا گذاشتم و چون طرف مالی نداره و کارمند دولته، درخواست کسر از حقوق کردم ولی حدود یک ماه قبل بخاطر طولانی شدن رسیدگی به پرونده م در ثبت و رفت و آمدهای زیاد و بی نتیجه، درخواست ختم رسیدگی دادم و گواهی رضایت گرفتم که برم از طریق دادگاه اقدام کنم. جلسه دادگاه تعیین شده و اعسار و تامین خواسته من پذیرفته شده. حالا امروز دیدم واریزی دارم از طرف واحد مالی محل کارش و به نام خودش که مشخصه یک چهارم حقوقش برای من واریز شده ولی من تعجب کردم چون هنوز جلسه ای تشکیل نشده و شماره حساب به دادگاه ندادم. بعد به نظرم رسید که احتمالا این واریزی بخاطر همون درخواست از طریق ثبت بوده که با تاخیر دو سه ماهه انجام شده. سوال هام اینه که اولا یعنی هنوز نامه ختم رسیدگی به محل کارش نرسیده؟ و اگر برسه این واریزی قطع میشه؟ دوم اینکه اگر به همون ثبت بسنده می کردم، این کسر از حقوق تا کی ادامه داشت؟ و سوم اینکه آیا از طریق دادگاه هم به همین نتیجه می رسم؟ چون بهترین حالت همینه، نه تقسیط مهریه که الان هیچ ضمانت و جلبی نداره. و آیا مستقیم به حساب من واریز میشه یا دادگستری؟ ببخشید طولانی شد. باتشکر.

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حتی در صورت قطع این واریزی ، شما میتوانید با معرفی شاغل بودن ایشان ، تقاضصای تویف مجدد و اخذ یک چهارم از حقوق زوج را اقدام نمایید

کسر از حقوق تا زمان تسویه مهریه ادامه خواهد داشت مگر اینکه از شغل خود استعفا داده و یا اخراج شود

سلام در صورت توقف درخواست مجدد دهید ویا ادامه پیگیری نمایید از طریق دادگاه . و در مورد پرداخت هم مادامی که شما طلب دارید و ایشان شاغل در ان اداره اند پرداخت می شود. و مستقیم به حساب شما واریز می شود.

کسر از حقوق مادامی که مهریه شما تسویه شود ادامه دارد

درود
بله از طریق دادگاه هم اگر ثبت اطلاع به اداره داد و پرداخت یک چهارم قطع شد مجدد درخواست کنید.

کسر از حقوق مادامیکه طلب شما ( مهریه) به اتمام نرسبده ویا ایشان در اداره یا شرکت کار می کند پرداخت خواهد شد