شکایت از سایت کلاهبردار

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۷۳ #46332565

باسلام
من با دیدن آگهی همکاری با صرافی با حقوق روزانه در یک سایتی ثبت نام کردم. و طرف در تلگرام پیام داد گفت کار برای صرافی ما به علت محدودیت سقف ۲۵ میلیون تومان نمیتونن ارز بخرن و ما حساب شما را میدیم کار برای پول واریز میکنن شما درصد خود را کسر و سپس ارز به کیف پول ما بزنید. بنده پس از چت کردن و پرس و جو نسبت به این کار مشکوک شدم و نوشتم فعلا واریز نکنید که طرف گفت زودتر میگفتی دیگه گفتم الان وجه واریز کنن سریع بخر که مشترهای من منتظرن خلاصه پس از ۵ مورد واریزی، من ارز به کیف پول طرف زدم یک ساعت بعد از فتای یه شهر دیگه تماس گرفتن جریان واریزی رو پرسیدن منم حقیقت رو گفتم و حسابم رو مسدود کردن. و طرف تلگرام پیام داد فیشینگ زده بودم مردم فردا از تو پولشون رو میگیرن من رفتم فتای شهر خودمون و آنها هم گفتن باید مبلغ واریز شده را به حساب شاکی ها واریز کنی تا حسابت از مسدودی خارج بشه. حالا من پول شاکی ها و حساب کسانی که از طریق فیشینگ به حساب من واریز شده بود را به ناچار دادم. طرفی که از من به عنوان صرافی کلاه برداری کرده بود شکایت نکردم چون هیچ رد پایی از خودش نداره فقط در تلگرام کانال داره جهت اغفال و کلاهبرداری از مردم. با این اتفاق پیش آمده آیا من میتونم شکایت از کلاه بردار مجهول الهویه داشته باشم و اینکه کسانی که حسابشون بخاطر سهل انگاری خودشون که وارد سایت های کلاهبردار شده اند و حسابشون خالی شده بود باید من پولشان را پرداخت میکردم؟ و اینکه بنده پس از واریز وجه به حساب شاکی ها باز هم اتهامی تهدیدم میکنه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از طریق پلیس فتا از سایت شکایت نمایید

باسلام شمامیبایست به هرحال شکایت خودعلیه شخص نامعلوم رامطرح میکردید،البته اگرپول شاکی هابرگشت خورده وشاکی وجودنداردومال باخته ای نیست نیازبه شکایت نیست

سلام از دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید و از پلیس فتا پیگیری ادامه می یابد

درود
شما میتوانید با مراجعه به پلیس فتا اعلام جرم کنید تا پیگیری شود.شما پول شکات را پرداخت کردید و دیگر اتهامی به شما وارد نیست . پس از پیگیری شکایت و به نتیجه رسیدن میتوانید پول هایی را که به شکات داده اید از فرد کلاهبردار مطالبه کنید.

درود
چون کلاهبرداری رایانه ای انجام میدهند میتوانید از طریق پلیس فتا شکایت کنید

با سلام
می توانید از دانده سایت تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی شکایت نمایید و با ارائه مستندات و پیگیری از طریق پلیس فتا

با سلام
از طریق پلیس فتا اقدام به شکایت نمایید