آیا خودرو بنده رفع توقیف میشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۱ #46331142

با سلام و عرض ادب،ببخشید چند ماه پیش خودرو بنده جهت مهریه همسرم توسط اداره ثبت توقیف شد و بنده اعتراض زدم که در یک شرکت خصوصی کار میکنم که داشتن خودرو از الزامات استخدامه،برگه استخداممو ضمیمه پرونده کردم،حدود بیست روز پیش از ادراه ثبت نامه ای اومد برای شرکت،که شرکت هم در جواب اعلام نمود یک ماه فرصت داده تا مطابق قرارداد خودرو تامین کنم،در غیر اینصورت قرارداد کان لم یکن تلقی میشه،سوالم این بود که ایا خودرو بنده رفع توقیف میشه؟ و چقدر طول میکشه جوابش بیاد چون بهم گفتن از طریق ثنا نتیجه پیامک میشه و اگه نشد مبیتونم از طریق وکیل اعتراض بزنم خیلی ممنونم از اینکه تجربیاتتونو در اختیارم میگذارید

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خودرو‌جز مستثنیات دین نمی باشد مگر اینکه اثبات شود تنها راه امرار معاش

اگر با خودرو امرار معاش زندگیتو درمیارید از مستثنیات دین است و رفع توقیف می شود

درود
با این تفاسیری که فرمودید به نظرم باید رفع توقیف شود.

درود بر شما، صرف نامه زدن شرکت بعید است دلیلی بر رفع توقیف باشد، خودرو تنها زمانی رفع توقیف می‌گردد که وسیله ی امرار معاش نباشد.

خودرو مستثنیات دین نیست مگر اثبات شود وسیله امرار معاش است.

چنانچه خودرو شما از مستثنیات دین است و با خودرو کار میکنید و تنها راه معاش شما است باید اثبات شود تا رفع توقیف شود در غیر این صورت رفع توقیف نمیگردد.