برای فروش آن با توجه به امکان عدم پرداخت بدهی بانک توسط برخی از مالکین این آپارتمان دچار مشکل نخواهم شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۹ #46251982

با سلام
میخوام آپارتمانی بگیرم که سازنده آن بعد از پیش فروش واحدهای آپارتمان فرار کرده و با توجه به بدهی به بانک، حدود ۷ سال است که در رهن بانک قرار گرفته است. در حال حاضر مالک یکی از واحدهای این آپارتمان با ادعای فروش واحد خود با سند رسمی و تک برگ پس از تسویه بدهی واحد خود، تصمیم به فروش دارد. میخوام مطمئن شم در صورت خرید این واحد، برای فروش آن با توجه به امکان عدم پرداخت بدهی بانک توسط برخی از مالکین این آپارتمان دچار مشکل نخواهم شد؟
ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر شخصی به این صورت که شما می‌فرمایید عمل کرده باشد خب مطمئنا برای آن ملک پایان کار گرفته نشده و ملکی که پایین کار نداشته باشد نمی‌تواند سند تک برگ داشته باشد بهتر است به اداره ثبت مراجعه نمایید و یک استعلام بگیرید

سلام
ابتدا فک رهن بعد تنظیم سند رسمی

سلام.ضمن مطالبه اصل سند رسمی و ثبت ملک از مالک ،حتما در سند واحد مشخصات واحد آپارتمان قید شده و اینکه در رهن بانک است یا اقساط پرداخت شده و سند آزاد شده است بنابراین اگر در رهن بانک بود حتما از بانک اقساط و بدهی ها را استعلام کنید بسیار محتاطانه عمل کنید.